Cum s-au cunoscut, de fapt, Adrian Alexandrov și Elena Udrea. A înșelat-o sau nu pe politiciană?

17 octombrie 2024 12:21   PrimeTime
Ultima actualizare:

Adrian Alexandrov a făcut mărturisiri despre momentul în care a cunoscut-o pe Elena Udrea. Soțul politicianei s-a sfiit, însă, să vorbească despre infidelitate. Oare a înșelat-o pe mama fetiței lui?

Destinul i-a scos-o de mai multe ori în cale, însă doar ultima dată a reușit s-o abordeze

Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de 8 ani și au o fetiță minunată în vârstă de 6 ani, pe nume Eva. În 2015, cei doi s-au întâlnit pentru prima dată la o conferință, însă abia un an mai târziu au început să vorbească. Inițial nu a avut curaj s-o abordeze, însă după câteva luni destinul i-a scos-o din nou în cale, dar nici atunci nu a avut ocazia să poarte o conversație cu ea, potrivit celor spuse de soțul politicianei.

„Eu prima dată am văzut-o pe Elena în 2015. Era o conferință, ceva teme legate de politică. Acolo am văzut-o live prima dată, în rest, așa cum o vedeam cu toții la televizor (…) Nu am interacționat, că era sala plină. Ea vorbise acolo, eu atunci o văzusem pentru prima dată live. Pe urmă, în 2016, aici începe să fie un pic povestea amuzantă… (…)

Mergeam în a doua parte a zilei la sală și auzisem că ea venea dimineața la sală. Acolo veneau foarte multe persoane publice (…) Nu ne întâlnisem cât am fost eu acolo o perioadă, dar într-o seară, intră Elena Udrea în sală”, a mărturisit Adrian Alexandrov în podcastul găzduit de Bursucu.

A înșelat-o vreodată pe Elena Udrea?

Abia în 2016 s-a ivit ocazia să stea de vorbă cu Elena Udrea. Adrian Alexandrov i-a lăsat blondinei o carte de vizită, iar mai târziu au început o relație care continuă și astăzi.

„Vorbeam amândoi la persoana a doua și a spus o chestie cu care mi-a atras atenția: «Nu te-am mai văzut la sală» și am spus că nu mai vin, pentru că nu am permis o perioadă (…) Nu aveam nicio carte de vizită la mine, m-am scuzat, dar aveam biroul foarte aproape (…) La câteva zile după, am început să vorbim. Mi-a dat ea un mesaj”, a mai spus acesta.

Cu toate acestea, soțul Elenei Udrea a ezitat să vorbească despre infidelitate. Întrebat dacă a căzut vreodată în ispită, Adrian Alexandrov a cerut definiția acestei expresii  și a evitat să dea un răspuns concret.

„Dacă am căzut în ispită în toată perioada asta? Dacă poți defini ce înseamnă ai căzut în ispită…”, a completat Adrian Alexandrov.

Mai multe