#Dancing on Ice

Ruby, din nou la duel la Dancing on Ice! Ce echipă a plecat acasă

26 martie 2022 21:51   PrimeTime
Ultima actualizare:

Ediția de sâmbătă, 26 martie, a emisiunii Dancing on Ice, a venit din nou cu momente emoționante, atât pentru concurenți, cât și pentru telespectatori. Un nou duel a venit și el „la pachet”, disputat între cele două echipe care au fost cel mai puțin votate de cei de acasă, urmat și o eliminare. Iată cine a părăsit competiția!

Ca în fiecare seară de gală live, publicul joacă un rol extrem de important în emisiunea Dancing on Ice, cei de acasă având ultimul cuvânt de spus, care vine în completarea celor 4 membrii care stau la pupitrul juriului. Voturile din partea telespectatorilor au puterea să răstoarne clasamentul obținut în urma notelor oferite de jurați.

Ruby și Nicolai Tand s-au duelat, alături de partenerii lor, pentru un loc în concurs

Cei de acasă și-au ales și de data aceasta favoriții, salvând de la duel, în ordine aleatorie, perechile formate din Sore și Grațiano, Carmen și Lilian, Jean și Ana și Oase și Andreea. Ultima echipă salvată a fost cea alcătuită din Cosmin Natanticu și Maria.

Nicolai Tand și Daniela, eliminați de la Dancing on Ice

În urma clasamentului final, momentele care nu pare să îi fi impresionat atât de mult pe cei de acasă au fost cele ale perechilor Ruby și Zsolt, care intră din nou la duel, alături de Nicolai Tand și Daniela. Deși au evoluat de la ediție la ediție, pretențiile juriului sunt din ce în ce mai mari.

Citește și: Ruby, ruptură de ligament la Dancing on Ice. Cum a revenit pe gheață

Din cele 7 perechi care au evoluat sâmbătă seara, doar 6 au mai rămas în competiție, În urma duelului, perechea care a plecat acasă a fost cea formată din Nicolai Tand și Daniela, juriul votându-i în unanimitate pe Ruby și Zsolt.

Am descoperit un sport și o parteneră. Poate că atât a fost să fie. Ca să învăț, mi-am neglijat și familia și soția...Îmi pare rău că pentru că eu am crezut foarte mult în cauza noastră.”, a declarat Nicolai Tand.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Mai multe