Cosmin Natanticu, drama prin care a trecut la «Dancing on ice»

#Dancing on Ice
Ultima actualizare:

Actorul Cosmin Natanticu, fost concurent la "Asia Express", participă acum la un alt concurs, "Dancing on ice: Vis în doi", unde se luptă să îndeplinească visul partenerei sale.  Am stat de vorbă cu Cosmin Natanticu despre experienţa de la show-ul Antena 1, unde recunoaşte că are mari emoţii, mai ales că nu a mai patinat până acum. 

Cosmin Natanticu şi partenera sa de la "Dancing on Ice", Maria Andreea Coroamă
Cosmin Natanticu şi partenera sa de la "Dancing on Ice", Maria Andreea Coroamă

Cosmin Natanticu (41 de ani) luptă săptămânal pentru visul partenerei sale, Maria Andreea Coroamă, profesor și antrenor în domeniul patinajului, la “Dancing on Ice: Vis în doi”. Maria dorește să dezvolte o sală de pregătire specifică patinajului artistic pentru a ridica nivelul patinatorilor pe care îi antrenează în cadrul clubului său. Lipsa echipamentului necesar i-a cauzat o dublă hernie de disc, însă Maria și Cosmin sunt încrezători că "Dancing on Ice: Vis în doi" le va da ocazia să își îndeplinească scopul.

Actorul a povestit că, pe măsură ce trec săptămânile, competiţia devine din ce în ce mai grea şi că se munceşte enorm, zilnic, pentru a da tot ce e mai bun în ring, sâmbătă seara.

„E din ce în ce mai greu pentru că și pretențiile cresc de la o ediție la altă, elementele sunt mai dificile, mai complexe, timpul este scurt. Presiunea este imensă, mai ales când vezi că mai e câte o echipă care părăsește competiția, că juriul are așteptări și mai mari de la tine... Știu că oamenii de acasă poate văd doar doi oameni care alunecă pe gheață, uneori mai și cad, dar este foarte, foarte greu! Noi nu mai avem nicio zi liberă, am ajuns de la zero la a duce un dans pe gheață. Simplu fapt că îmi ies câteva mișcări este o super reușită, iar cei care și-au pus măcar o dată patinele în picioare înțeleg asta. În momentele dificile, în care am emoții maaari de tot sau nu mai pot de oboseală, mă gândesc că sunt aici să împlinesc un vis! Sunt mândru că fac parte din acest proiect și orice s-ar întâmpla știu că peste ani va fi o amintire super frumoasă!", a povestit Cosmin Natanticu, pentru Click!.

Citeşte şi Carmen Grebenișan, la un pas să plece acasă cu picioarele în ghips. Cum a fost filmată după ce a căzut zdravăn la „Dancing on Ice"

Actorul a acceptat provocarea "Dancing on Ice: Vis în doi", deși a mărturisit că nu a mai patinat niciodată. Este, însă, foarte entuziasmat să îndeplinească visul partenerei sale.

”Este o provocare uriașă, atât pentru mine cât și pentru toți cei implicați în acest proiect. Pentru mine cu atât mai mult, căci este prima dată când îmi pun patinele în picioare și mai și particip la o emisiune de acest gen. Patinajul este un sport complex, solicitant, extrem de greu, dar incredibil de frumos. Cel mai dificil moment până acum a fost prima zi de antrenament, când am intrat pe gheață. Nu am crezut că o pot duce până la capăt”, a mai spus Natanticu.

Citeşte şi Ruby, ruptură de ligament la Dancing on Ice. Cum a revenit pe gheață

Actorii de stand-up Costel, Natanticu, Teo, Vio, Dan Badea au strâns 33.000 euro pentru ucrainienii afectați de război

Comunitatea stand-up s-a aliat pentru a sprijini poporul urainean în aceste vremuri cumplite. Astfel, Costel, Natanticu, Teo, Vio, Dan Badea, Alex Mocanu și Dan Tutu au susținut un spectacol pro-bono numit “Un show pentru oameni”, iar încasările din biletele au fost direcționate către Crucea Roșie Română și vor fi folosite în scop umanitar.

Iniţiativei s-a alăturat și localul unde s-a ţinut spectacolul, care va dona jumătate din consumația încasată. În urmă evenimentului, la care au participat aproximatic 1.000 de oameni, s-au strâns peste 33.000 EURO.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net