De ce nu-și mai vorbesc Catinca Roman și Loredana Groza? „M-a aruncat la gunoi!”

3 iulie 2023 12:48   PrimeTime

Catinca Roman, una dintre cele mai apreciate apariții din showbiz-ul intern românesc, fără ezitări expune motivul care a dus la ruptura prieteniei dintre ea și Loredana Groza. De ce nu și-au mai vorbit cele două foste prietene, rămâne să aflați din informațiile de mai jos. 

Fiica Mioarei Roman a accepta provocarea sosurilor iuți, o rubrică specială din cadrul emisiunii lui Măruță, de la Pro TV. Cu această ocazie, Catinca Roman a fost sinceră, mărturisind că de-a lungul anilor a pierdut oameni alături de care a fost extrem de apropiată, printre care se numără și Loredana Groza. 

Catinca Roman: „Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua!”

Loredana Groza și Catinca Roman au fost bune prietene ani de zile, având, în același timp, un grup comun de prieteni. Vedeta a trebuit să dea numele unei persoane care devenise toxică în viața ei, astfel că aceasta nu a ezitat să o numească pe Loredana Groza. 

Cele două au fost prietene, însă anumite bârfe din anturajul lor, pe care Loredana le-a crezut, au condus la destrămarea prieteniei lor. 

„Am pus foarte mare preț pe prietenia cu ei. La un moment dat, din cauza unor bârfe din anturajul nostru, s-a sucit complet și m-a aruncat la gunoi.

Nu a mai răspuns la telefon, nu am mai putut comunica cu ea. Mulți ani nu mi-a dat nici bună ziua.”,a mărturisit Catinca Roman în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Catinca Roman, relația amoroasă cu Dan Bittman 

În cadrul aceleiași emisiuni, una dintre întrebări a fost legată despre o relație pasageră cu un bărbat celebru din România, despre care presa nu a aflat. A ales să ofere un nume, nu să mănânce sosul iute, aflând astfel că, în trecut, fiica Mioarei Roman s-a iubit cu Dan Bittman.

 La întrebarea: „Cu ce vedetă din România ai avut o relație pasageră și presa nu a aflat”, Catinca Roman a oferit numele lui Dan Bittman: „Ce se bucură lumea. (râde) Dar acum foarte mult timp. Nici nu se mai pune”.  

Mai multe