De la scara blocului am început să fac lumea să râdă”. Cum s-a apucat Anisia Gafton de stand-up comedy

26 septembrie 2024 12:05   PrimeTime

Câștigătoarea reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, Anisia Gafton, a ajuns să încânte românii cu farmecul ei aparte, dar şi cu glumele alese. Recent, inivtată în cadrul podcast-ului „Aproximativ Discuții cu Gojira, actriţă a povestit cum a ajuns să facă stand-up comedy

Recent, în cadrul unui podcast, Anisia Gafton a dezvăluit cum s-a apucat de stand-up comedy. Câștigătoarea reality-show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” a mărturisit că încă de mică reușea să îi facă pe oameni să râdă, mai ales când se strângeau la scara blocului. De asemenea, când mergea la bunici, la țară, avea un obicei de a asculta cu atenție anumite sunete, iar apoi încerca să le imite. Ulterior, și-a dat seama că și prin acest mod le poate aduce oamenilor un zâmbet pe chip.

„Eu de la scara blocului am început să fac oamenii să râdă, am văzut că merge, dar am zis că na, poate am doar eu noroc. Mai aveam o chestie, de mică imitam lucruri. Imitam obiecte, imitam sobe, imitam găini. Eram atentă la sunete, după care le reproduceam și lumea râdea. Vrei să îți spun toată povestea cu soba?

„A zis că sunt posedată”

Eu am fost puțin dusă, și însă sunt, nu sunt adusă acasă încă sunt plecată. Eram la bunici și, știi când intră vântul în sobă? Mă speriam în fiecare zi când intra vântul în sobă, că era un sunet din acela sinistru. După care am zis, băi ia stai așa puțin că eu mai imit și găina și pisica, o imit și pe bunica, ia hai să fiu eu mai șmecheră ca soba asta. Nu sunt sănătoasă, repet. Și atunci am început să imit soba. Făceam ca ea, ea după parcă nu mai făcea, pentru că am vorbit cumva pe limba ei. M-am dus la bunica mea, ea se închinea la icoană, ca na, la țară, și i-am zis «bunica, știi cum face soba?».

Și am început. S-a speriat bunica mea, a zis că sunt posedată”, a povestit Anisia Gafton, în podcast-ul „Aproximativ Discuții cu Gojira”

Mai multe