Demisie-șoc la TVR! Un cunoscut prezentator a anunțat că pleacă

12 martie 2023 17:56   PrimeTime
Ultima actualizare:

Un cunoscut prezentator al postului de televiziune TVR  a decis să încheie colaborarea, în vederea realizării unui nou proiect. Deși ani de zile a făcut parte din echipa postului de televiziune românesc, vineri și-a dat demisia. Chiar dacă ani de zile i-a onorat pe telespectatori cu cele mai noi știri din România și din afară, acum a venit momentul să pornească spre o nouă experiență. Iată despre cine este vorba!

Celebrul prezentator care și-a dat demisia este nimeni altul decât Radu Andrei Tudor, supranumit și ,,The NewsMan”. Motivul pentru care a decis să plece de la TVR este faptul că se pregătește să țină piept unei noi provocări pe plan profesional.

Radu Andrei Tudor și-a dat demisia de la TVR! Unde va lucra acum

Faimosul prezentator de știri al Telejurnalului de Seară de la TVR și-a dat demisia vineri, urmând să înceapă un nou capitol promițător pentru el.

Vestea demisiei prezentatorului Radu Andrei Tudor a fost făcută de către jurnalistul Dorin Chioțea. Acesta a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care anunță această schimbare majoră din cadrul postului public de televiziune.

Postarea jurnalistului Dorin Chioțea a șocat mai multe persoane care nu s-ar fi așteptat la o astfel de schimbare. Potrivit informațiilor oferite de acesta, se pare că Radu Andrei Tudor i-ar fi transmis că ,,merge spre o nouă provocare”, însă nu a oferit și mai multe detalii.

Dorin Chioțea nu a încheiat postarea fără a-i ura succes lui Radu Andrei Tudor.

,,Radu Andrei Tudor, prezentatorul Telejurnalului principal (ora 20.00) al TVR1, a demisionat vineri. Mi-a spus ca merge spre o noua provocare. “The NewsMan” – una dintre vedetele postului public – are milioane de vizualizari pe retelele sociale. E frumos, destept si profesionist. Succes, tinere!”, este anunțul făcut de jurnalistul Dorin Chioțea, pe pagina sa de Facebook.

Mai multe