#Survivor România

Emil Rengle, atac la Tonciu! «A fost în vizită la Survivor! A stat mai mult leșinată decât trează!»

9 martie 2022 15:45   PrimeTime
Ultima actualizare:

Emil Rengle a creat o adevărată isterie odată cu ieșirea lui de la „Survivor România”. Faimosul a fost atacat din toate părțile, iar colegii de echipă l-au catalogat, în unanimitate, drept "mincinos", "îmbârligător" și "șarpe manipulator". Odată ajuns în țară, Rengle le-a dat replica!

Emil Rengle a fost declarat persoana non grata la „Survivor România” și absolut toată lumea s-a bucurat atunci când dansatorul a fost eliminat din competiție. Colegii faimoși i-au adresat cuvinte dure la ieșire și l-au numit „îmbărligător”, „bârfitor” și „șarpe mincinos”.

Prezent în emisiunea lui Cătălin Măruță, dansatorul le-a dat replica foștilor colegii de la Survivor! Dansatorul a fost deranjat cel mai tare de afirmațiile foștilor concurenți Andreea Tonciu și Robert Niță, care și ei l-au caracterizat în fel și chip, încă de când au ieșit din competiție. Rengle a avut cuvinte dure pentru aceștia.

„A m fost făcut șarpe,  îmbârligător și mincinos!”

Andreea Tonciu a fost în vizită la Survivor. Ea a stat mai mult leșinată decât trează! Nu a făcut parte din Survivor! E cool acum să-l bârfești pe Rengle! Eu nu știu de ce s-a înscris!”, i-a transmis Rengle Andreei Tonciu, în emisiunea „La Măruță”.

Robert face atacuri personale! El nu a făcut parte din Survivor. El este singurul care a stat pe bancă, a făcut nu știu câte boli. Sunt câțiva care nu știu de ce au venit la Survivor! El, bărbatul care zice că este, a continuat Survivor afară că înăuntru nu a fost cazul”, a fost replica lui Rengle, pentru fostul faimos Robert Niță.

„Nu-mi pare rău că nu am ieșit în aplauze!”

Emil Rengle a răspuns și la atacurile colegilor de echipă, precizând că nu a făcut decât să joace un rol la „Survivor România”.

Ăsta e jocul, am făcut alianțe și am bârfit, dar îmi asum! Am jucat o strategie! E un joc Survivor, unde joci cu creierul și cu corpul. Îmi cer iertare publicului. Poate nu e cea mai bună experiență din viața mea. Nu am intrat în Survivor pentru a demonstra altora ceva!

Toată lumea a vorbit despre CRBL, numai că nimeni nu a avut curaj să-și asume asta în fața lui. Sunt atacat pentru că am intrat într-o zonă mai adâncă.

Nu-mi pare rău nu am ieșit în aplauze. Am tras cot la cot cu oamenii ăia! , a mai spus Rengle, la Pro TV.

Emil Rengle (31 de ani), supranumit și dansatorul pe tocuri, a fost eliminat marți, 1 martie, din competiția Survivor România. La plecare, colegii de echipă l-au acuzat, în unanimitate, pe Emil Rengle de falsitate și manipulare.

urmări știrile Click! pe  Google News,  Facebook  și  Instagram !

Mai multe