Rengle nu se mai oprește din mâncat de când a ieșit de la Survivor!

#Survivor România

Fost concurent la "Ferma vedetelor" și câștigător al marelui premiu de la "Românii au talent", Emil Rengle a vrut să-și mai încerce o dată norocul la "Survivor România" de la Pro TV.

rengle survivor3 jpg

Numai că, fiind alunecos precum un pește, și-a făcut repede rivali printre colegii săi faimoși care au decis să-l elimine cât mai repede. Motiv de fericire pentru dansatorul pe tocuri care a revenit la plăcerile vinovate ale vieții.

Dansatorul pe tocuri a reușit performanța de a ajunge numai piele și os după ce a ieșit din reality-showul filmat în Republica Dominicană. Și asta pentru că a slăbit foarte mult în emisiunea de la Pro TV.

Astfel că, imediat ce a ieșit din competiție, Emil Rengle (31 de ani) s-a bucurat de trei lucruri, și anume de un duș fierbinte, de pat și de mâncare cât cuprinde. Și a început să mănânce încă de când a ieșit din show, iar pentru început a mers la o piață de fructe din zona în care era și a cumpărat foarte multe produse sănătoase.

Pe care a început să le deguste chiar în fața camerelor de filmat, făcând TikTok-uri și spunând, mai în glumă mai în serios, că va deveni influencer food și că va degusta tot ce prinde bun de mâncare.

Rengle, așteptat la aeroport cu bezele

Ceea ce s-a și întâmplat, căci următoarele filmulețe sunt cu el mâncând orice produse i-au ieșit în cale.

Întors în țară duminică seară, Rengle a fost întâmpinat de prieteni cu bezele. Apoi a mers acasă, unde a început din nou să mănânce tot felul de produse la care râvnise de atâta amar de vreme.

Se vede din filmulețele postate că acesta a început să facă fălcuțe și probabil că a luat deja câteva kilograme.

Cât despre foștii concurenți din Republica Dominicană, el le-a dat dreptate Laurei și lui TJ Milles pentru că, "dacă eu urma să plec ei trebuiau să se alieze cu cineva, și cum nu mai eram...". Încă nu știm dacă Emil va renunța la dansul pe tocuri, însă vom vedea cum vor evolua lucrurile. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
image
image
image
image
image
image
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net