Estelle Harris, îndrăgita actriță din Seinfeld, a murit la vârsta de 93 de ani

3 aprilie 2022 7:14   PrimeTime
Ultima actualizare:

Actrița din Seinfeld, Estelle Harris, care a interpretat-o ​​în mod memorabil pe mama lui George, Estelle Costanza, a murit pe 2 aprilie din cauze naturale, la vârsta de 93 de ani, a confirmat reprezentantul ei Michael Eisenstadt.

Harris era cunoscută mai ales pentru vocea ei distinctă și sincronizarea comică, iar rolul ei în postura de mamă a lui George Constanza, Jason Alexander, în „Seinfeld”, a rămas memorabilă pentru fanii serialului și nu numai.

Actrița Estelle Harris a apărut în 27 de episoade din serialul Seinfeld, iar scenele dintre ea și George Constanza au rămas ca momente epice de comedie în istoria show-urilor de televiziune, notează Daily Mirror.

Citește și Actrița Betty White a murit. Peste două săptămâni ar fi împlinit 100 de ani

Harris a dat viață și unor personaje de desene animate foarte populare, cum ar fi Mrs. Potato Head, din franciza „Toy Story”.

Actrița a apărut în multe proiecte de animație mari și mici, inclusiv filme precum „Brother Bear” (2003) și „Tarzan II” (2005) și seriale precum „Hercules”, „The Wild Thornberrys” și „Godzilla: The Seria”, toate din 1998.

Cariera lui Harris a început în reclame și două roluri mici în filmele din 1977 „Looking Up” și „Summerdog” și a atras atenția în proiecte mai mari care au debutat la mijlocul anilor ’80. Unul dintre cele mai notabile producții cinematografice în care a fost implicată este „Once Upon a Time în America”, în regia lui Sergio Leone.

Estelle Harris a mai avut roluri în serialele „Night Court” și în „Married… With Children” (Familia Bundy).

Actorul Paul Herman din ,,Clanul Sopranos" a murit

Un alt actor important pentru cinematografie s-a stins din viață recent, la vârsta de 76 de ani, este vorba de Paul Herman, cunoscut publicului român din serialul ,,Clanul Soprano".

Actorul s-a stins din viață pe 29 martie, adică chiar atunci când ar fi trebuit să-și celebreze ziua de naștere.

Citește și Dacă a murit înecată, de ce avea Natalie Wood vânătăi pe corp? Cazul ei s-a redeschis, iar autopsia face lumină

Paul Herman a avut o pasiune pentu rolurile de ,,tip dur, de aceea el a jucat într-o serie de producții cinematografice de succes despre lumea mafiei, cum ar fi ,,Goodfellas", ,,Once Upon a time în America", sau ,,The Irishman". 

Paul Herman a jucat în peste 10 filme alături de Robert de Niro, iar în ultimul său rol din ,,The Irishman, în regia lui Martin Scorsese, l-a avut ca coleg de platou pe Al Pacino. 

Mai multe