Actriţa britanică Una Stubbs, cunoscută pentru rolul din serialul "Sherlock", a murit!

13 august 2021
image
Una Stubbs avea 84 de aniFoto: Getty Images

Doliu în lumea filmului! Actriţa britanică Una Stubbs, cunoscută pentru rolul Mrs. Hudson în serialul "Sherlock", a murit după o lungă suferinţă la vârsta de 84 de ani. Vestea tristă a fost făcută de agentul său.

Una Stubbs s-a stins  ├«n locuin┼úa din Edinburgh, Sco┼úia, "├«nconjurat─â de familie", au indicat apropia┼úi ├«ntr-un comunicat. 

"Suntem extrem de tri┼čti c─â am pierdut nu doar o actri┼ú─â minunat─â, ci o prieten─â amuzant─â, elegant─â, gra┼úioas─â, generoas─â, amabil─â ┼či loial─â", a declarat agentul ei. 

Actri┼úa este ├«n special cunoscut─â pentru interpretarea Mrs. Hudson, proprietara locuin┼úei lui Sherlock Holmes, din serialul Sherlock. Benedict Cumberbatch i-a adus un omagiu actri┼úei printr-o declara┼úie transmis─â revistei Hello. "Una a fost o prieten─â minunat─â, talental─â, elegant─â, dulce, vesel─â ┼či onest─â. A fost o pl─âcere s─â lucrez cu ea, s─â r├ód cu ea ┼či s─â o fac s─â r├ód─â. Era at├ót de modest─â ┼či at├ót de extraordinar─â", a spus el. "Lumina camera ┼či va lipsi tuturor celor care au avut ┼čansa de a o cunoa┼čte, dar ne vom aminti de ea ├«ntotdeauna cu dragoste ┼či afec┼úiune", a ad─âugat actorul. 

Cariera actriţei Una Stubbs se întinde pe cinci decenii. După primul ei rol important în 1963 în comedia muzicală "Summer Holiday",o va interpreta pe Rita Rawlins în serialul britanic "Till Death Us Do Part", difuzat din 1965 până în 1975.

În televiziune, Una Stubbs a jucat în "Call the Midwife", "Worzel Gummidge", "EastEnders", "Inspecteur Barnaby" sau "Keeping Up Appearances".

bianca dragusanu
BeFunky collage (10) jpg
catalin eva maruta jpg
Ce face si cum arata acum Liviu Arteni fostul sot al celebrei Israela Vodovoz 1024x576 webp
anda adam
anda adam png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
1 anda adam jpg jpeg
pepe si yasemine ody
Screenshot 2022 05 17 at 16 01 52 png
andreea marin iubit jpg
claudia patrascanu gabi badalau 0 jpeg
8 act ginghina jpg