#Survivor România

Faimoșii au scăpat de ghinion! Elena Chiriac le-a adus victoria la jocul pentru recompensă

1 februarie 2022 21:05   PrimeTime
Ultima actualizare:

A răsărit soarele și pe strada Faimoșilor de la Survivor. După jocuri întregi de recompensă pe care le-au pierdut, la rând, iată că a venit și rândul vedetelor să se bucure de victorie! În ediția de marți ei au reușit să se impună în fața Războinicilor. 

Jocul de recompensă nu a fost unul ușor, dar cei din echipa Faimoșilor au reușit să se concentreze mai bine decât adversarii lor, iar roadele muncii lor au fost unele de care toți s-au bucurat nespus.

Premiul pe care l-au obținut a constat într-o cantitate considerabilă de paste, iar cea responsabilă pentru masa îmbelșugată a fost Elena Chiriac, ea aducând echipei punctul decisiv. 

Toți coechipierii au felicitat-o pe Elena pentru modul în care s-a luptat pentru punctul decisiv, iar Cătălin Zmărăndescu a fost impresionat de determinarea tinerei. 

Elena Chiriac trăiește în Londra

Elena Chiriac are doar 19 ani și o poveste de viață impresionantă. A practicat taekwondo în adolescență. Cu ani în urmă s-a mutat la Londra alături de mama sa, iar acum urmează cursurile unei facultăți de teatru, în speranța că într-o bună zi numele său va ajunge cunoscut în industria cinematografică.

Deși părinții ei sunt divorțați, ea are o relație foarte bună și cu tatăl său, căruia îi este recunoscător pentru sacrificiile pe care acesta le-a făcut ca ea să ducă o viață lipsită de griji. 

  "Eu și mama aveam nevoie de un nou început. Londra ne-a oferit posibilitatea de a avea viața la care am visat întotdeauna. Eu studiez la o universitate de top, de care sunt foarte mulțumită. Mama a reușit să își construiască drumul către cariera la care a visat. Mama mea este persoana care mă cunoaște cel mai bine, iar faptul că locuim împreună și suntem prietene îmi face foarte bine", a povestit Elena, într-un interviu pentru Viva!.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Mai multe