Filmul care a luat cu asalt topul Netflix. Joacă un actor legendar, iar acțiunea te va ține lipit de ecran

17 octombrie 2024 18:49   PrimeTime

Un film apărut în 2022, care îl are pe Brad Pitt într-unul din rolurile principale, se află în prezent pe locul 6 în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming Neflix. Din distrubuție fac parte și alți actori celebri, precum Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A. Martínez Ocasio și Sandra Bullock.

„Trenul asasinilor” („Bullet train”) este un film din 2022, regizat de David Leitch și bazat pe romanul Maria Beetle din 2010, scris de Kōtarō Isakam. Abonații îi pot vedea în peliculă pe celebrii actori Brad Pitt, Joey King, Aaron Taylor-Johnson, Brian Tyree Henry, Andrew Koji, Hiroyuki Sanada, Michael Shannon, Benito A. Martínez Ocasio și Sandra Bullock.

De asemenea, producția se află în prezent pe locul 6 în topul Netflix și a primit recenzii bune din partea criticilor, care au lăudat distribuția și secvențele de acțiune. Așadar, despre ce este vorba în filmul „Trenul asasinilor”? Evident, cum este și în titlu, este vorba despre asasini.

Cinci asasini urcă la bordul unui tren japonez cu destinația Kyoto și descoperă că misiunile lor aparent separate sunt legate într-un mod misterios”, este descrierea filmului pe platforma de streaming Netflix.

„Trenul asasinilor” poate fi urmărit pe Netflix

Prin urmare, exact ca în descriere, cinci asasini se îmbarcă în același tren ultra-rapid care călătorește între Tokyo și Morioka, având pe traseu doar câteva opriri. Evident, fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

Brad Pitt este Ladybug, un asasin ghinionist, hotărât să-şi facă treaba într-un mod paşnic, după ce mai multe misiuni au mers prost. Din păcate pentru el, din fericire pentru telespectatori, soarta are alte planuri, deoarece cea mai recentă misiune a lui, cum am menționat, îl pune în acelaşi tren de mare viteză cu adversari fatali din întreaga lume. Așadar, dacă vrei să vezi o aventură incitantă prin Japonia și îți plac filmele de acțiune, dar și cu puțină comedie, poți urmări „Trenul asasinilor” pe Netflix.

Mai multe