Un bărbat și-a cerut partenera în căsătorie folosind un dispozitiv GPS. A călătorit peste 7.000 de km pentru a scrie mesajul „Marry me”

Ultima actualizare:

Asta da cerere în căsătorie! Yasushi Takahashi, din Tokyo, a optat pentru una dintre cele mai originale metode de a-i cere mâna iubitei lui. Pregătirea cererii în căsătorie a durat 6 luni, căci bărbatul a călătorit peste 7.000 de km de-a lungul Japoniei, folosind un dispozitiv GPS, pentru a scrie mesajul „Marry me” („Căsătorește-te cu mine” n.r).

A călătorit peste 7.000 de km pentru a scrie mesajul „Marry me” / foto: captură video
A călătorit peste 7.000 de km pentru a scrie mesajul „Marry me” / foto: captură video

În anul 2008, Yasushi „Yassan” Takahashi, un bărbat din Tokyo, și-a cerut partenera, după 11 ani de relație, în căsătorie, folosindu-se de Google Earth și un dispozitiv GPS. El și-a dat demisia de la locul de muncă pentru a putea pune în aplicare planul său. Timp de jumătate de an, 6 luni, Takahashi a călătorit de-a lungul Japoniei pentru a scrie mesajul „Marry me”. Mai mult decât atât, bărbatul a „desenat” și o inimă.

A pornit de pe Insula Hokkaido până pe malurile Kagoshima, călătorind 7.160 de km, prin 40 de orașe. În cele din urmă, el și-a prezentat desenul iubitei sale, Natsuki, care, evident, în caz că vă întrebați, a spus „Da”.

A intrat în Cartea Recordurilor pentru cel mai mare desen GPS din istorie

De asemenea, aventura l-a ajutat pe Yasushi Takahashi să obțină și un record mondial pentru cel mai mare desen GPS din istorie. El a creat artă GPS pe Google Earth și Google Street View timp de mai bine de 10 ani înainte să-și ceară iubita în căsătorie. Totodată, a recunoscut că a fost și o oportunitate pentru el să descopere Japonia, căci până în acel moment, nu călătorise niciodată în afara capitalei Tokyo.

În 2008, când am împlinit 31 de ani, mi-am dat demisia și am pornit într-o călătorie folosind GPS-ul. Am petrecut jumătate de an traversând arhipelagul Japoniei pentru a îmi cere iubita în căsătorie, care a devenit prima mea artă GPS. Fiecare zi a fost o aventură. Prin călătoria mea am intrat în contact cu multe peisaje, culturi și istoria despre care puteam ști doar din cărți”, sunt cuvintele lui Yasushi „Yassan” Takahashi, potrivit gpsdrawing.info, propriul său site.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coldea cu ducka jpg
image
image
image
image
image
image
durere dinti foto shutterstock
ceai freepik jpg
Kefalonia, Grecia FOTO Shutterstock
pat spital foto pixabay
telefon mobil  foto   Shutterstock jpg
Nicușor Dan câștigător al unui nou mandat la Primăria Capitalei - discursul după închiderea urnelor Foto captură video
Steag Romania FOTO Shutterstock jpg
cenaclul flacara  15 iunie 1985 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net