A „descoperit” că are cancer după ce a căutat informații pe Google și a încercat să se sinucidă. „Norocul lui a fost ...”

Un bărbat din Botoșani, al cărui nume nu a fost dezvăluit, a vrut să își pună capăt zilelor după ce s-a „diagnosticat” pe Internet că ar fi bolnav de cancer de colon. După spusele apropiaților familiei, acesta nu se simțea bine în ultima vreme, așa că, cum fac majoritatea românilor, a început să caute informații pe Google, „descoperind” că ar avea cancer de colon, nu a cerut însă și un sfat de la un specialist și nu a făcut investigații, iar cu timpul, a devenit tot mai deprimat.

A „aflat” că are cancer de colon după ce a căutat informații pe Google / Foro: Shutterstock
A „aflat” că are cancer de colon după ce a căutat informații pe Google / Foro: Shutterstock

Sâmbătă, 11 noiembrie, un bărbat din Botoșani a încercat să se sinucidă, deoarece era convins că are cancer de colon după ce a citit online pe Google despre simptomele acestuia. I-a spus soției sale că merge în anexa casei, unde se afla centrala, pentru a mai pune niște lemne pe foc, doar că, după câteva minute, femeia a primit un mesaj pe telefon.

Era chiar de la soțul ei, care îi spunea că îi pare rău și că a fost o soție bună. Din fericire, femeia și-a dat seama imediat că ceva nu este în regulă și a fugit imediat la bărbat, găsindu-l într-o baltă de sânge. Soția a chemat o ambulanță, iar o echipă de paramedici a sosit rapid pentru a-i acorda primul ajutor.

Bărbatul era convins că are cancer de colon

Pacientul a fost găsit în șoc hemoragic. A suferit o sincopă și a fost nevoie de efectuarea de manevre de resuscitare. A fost stabilizat hemodinamic la fața locului, după care a fost transportat imediat la Urgențe, pentru a fi preluat de un specialist”, a declarat Carmen Rogașcă, medic în cadrul SJA Botoșani, potrivit monitorulbt.ro.

„În serviciul nostru a ajuns un pacient cu o plagă tăiată flex, complexă, zona pumnului stâng. A fost preluat de o echipă coordonată de medicul urgentist Oana Vicoleanu și chirurgul plastician Eugen Vasilică. Au fost secționate arterele radialp, cubitală, nerv median și cubital, precum și tendoanele flexoare degete și pumn stâng. Norocul lui a fost și faptul că în prezent avem o linie de gardă permanentă la serviciul de chirurgie plastică și a putut imediat primi ajutor de specialitate”, a precizat Monica Adăscăliței, manager SJU Mavormati.

Rudele bărbatului le-a spus anchetatorilor că acesta suferea de dureri de colon de ceva vreme și că era convins că are cancer de colon. Pacientul este bine și în prezent este testat și pentru simptomele care l-au făcut suficient de disperat încât să-și taie încheietura mâinii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net