Studentă româncă, virală pe TikTok. Ce a cumpărat în Japonia cu doar 50 de euro: „În România plăteai 500 de lei, plus o alocaţie”

O româncă, studentă la o facultate din Japonia, a devenit virală pe TikTok, după ce a publicat un videoclip în care a arătat ce produse a cumpărat dintr-un supermarket cu doar 50 de euro (aproximativ 250 de lei). Ea a prezentat pe rând fiecare produs.

Ce a cumpărat o studentă româncă din Japonia cu 50 de euro de la supermarket / foto: arhiva Click!
Ce a cumpărat o studentă româncă din Japonia cu 50 de euro de la supermarket / foto: arhiva Click!

Denisa, o româncă studentă în Japonia, le-a arătat urmăritorilor săi ce produse a cumpărat din supermarket, cu doar 50 de euro. Tânăra a reușit să achiziționeze o plasă uriașă și a prezentat pe rând fiecare produs, atât alimente, cât și produse sanitare.

„Începem cu mâncarea. Am luat o cutie cu șase ouă, o cutie de lapte de migdale, un borcan de dulceață de afine, o conservă de porumb, o salată iceberg, o sticlă de oțet balsamic, o sare la solniță, un pachet de brânză mozzarella, un iaurt, o caserolă de roșii cherry, o cremă de brânză, o mână de ceapă verde, un avocado, o cutie de ceai fără zahăr, o pungă de afine congelate, o cutie cu mini înghețate și o pungă de fulgi de ovăz. 

Mai departe trecem la produsele de îngrijire și curățenie: am luat două pungi de gel de duș, o pastă de dinți, opt role de hârtie igienică, patru role de hârtie de bucătărie, un set cu produse de curățenie, care conține un spray de aragaz, unul de mobilă, unul de geamuri, șervețele pentru plita electrică și detergent de vase și a fost cam 6 euro tot setul. Cam atât am luat eu de 50 de euro în Japonia. Vi se pare mult sau puțin?

„În România plăteai 500 de lei, plus o alocaţie”

Sincer, mie mi se pare că am luat mai multe decât aș fi luatîăn România cu doar 250 de lei”, a mărturisit Denisa, în videoclipul publicat pe Tiktok.

Videoclipul fetei a fost vizualizat de peste 42.000 de ori în doar trei zile, iar reacțiile nu au întârziat să apară. Mulţi români au fost uimiţi de cât de accesibile sunt preţurile în Japonia.

„În România plăteai 500 de lei, plus o alocaţie”, „Ce scumpă e România, horror. Am realizat zilele astea, că am ajuns din urmă Norvegia, nu glumă”, „Prețuri de bun gust, chiar ai luat multe”, „Doar produsele de curățenie ar fi fost în jur de 10 euro în România”, sunt câteva dintre comentarii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net