Tânăra din Indonezia care a emoționat întreaga Românie. Muncește la noi în țară pentru familia și fiul ei

Un videoclip cu o femeie de 30 de ani din Indonezia în care primește pe stradă un buchețel de flori, de 1 Martie, a devenit rapid viral, ajungând să adune peste 1.5 milioane de vizualizări pe platforma TikTok. Tânăra este admirată pentru modestia ei și pentru sinceritatea cu care vorbește, dar i-a uimit pe internauți și cu faptul că a mărturisit că este pentru prima oară în viața ei când primește un astfel de dar de la un băiat.

Reacţia unei tinere din Indonezia atunci când primește un buchețel de flori, de 1 Martie
Reacţia unei tinere din Indonezia atunci când primește un buchețel de flori, de 1 Martie

O tânără din Indonezia n-a ştiut cum să reacţioneze în momentul în care a primit flori de 1 Martie, în România. Un videoclip care prezintă momentul s-a viralizat rapid și a strâns peste 1.5 miliane de vizualizări pe platforma de socializare TikTok.

Am venit din Indonezia în România pentru a-mi ajuta familia și fiul să trăiască”, este titlul videoclipului publicat în prima zi de primăvară. Filmulețul surprinde momentul în care femeia de 30 de ani primește flori de la un tânăr și acceptă să-i acorde acestuia un scurt interviu. Spre surprinderea tuturor, dialogul are loc în limba română.

Asiatica este venită în ţara noastră de doar 7 luni, dar cu toate acestea vorbeşte bine limba română. Cu o modestie sinceră, ea își exprimă aprecierea pentru gestul reporterului și vorbește despre experiența sa pe meleagurile românești.

Muncește în România pentru a își întreține familia

Indonezianca este admirată pentru modestia ei și pentru sinceritatea cu care vorbește despre motivele care au determinat-o să vină în România, ea muncind aici pentru a-și ajuta familia care se află la mii de kilometri distanță. Gestul simplu, dar plin de emoție, i-a uimit pe cei care au urmărit videoclipul, iar internauții au lăudat sinceritatea și simplitatea tinerei.

„Foarte frumos! E așa emoționată că a uitat și limba ei, draga de ea. Fiți buni și blânzi, e gratis!”, „Fie-i sufletul binecuvântat, emană atâta inocență femeia aceasta, îi doresc mult noroc în viata și în România!”, „Emană o frumusețe și o inocență atât de frumoasă, mă bucur că ai ales să-i dai acele flori, cu siguranță înseamnă mult pentru ea!”, „Ce suflet frumos are fata asta”, sunt doar câteva dintre comentariile internauților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net