Filmul de groază de pe Netflix care este popular în România. Face furori și doar cei curajoși îl urmăresc

23 septembrie 2024 13:03   PrimeTime

O nouă zi, o nouă recomandare. La început de săptămână vă prezentăm un film care a luat cu asalt clasamentul Netflix. Cu toate că a fost lansată la începutul anului trecut, această producție de groază se află în prezent pe locul 5 în topul celor mai vizionate pelicule de pe platforma de streaming. 

Bazat pe romanul de groază din 2018 „The Cabin at the End of the World” de Paul G. Tremblay, „Cabana de la capătul lumii” („Knock at the Cabin”) este un film de groază psihologic apocaliptic lansat în 2023. Abonații îi vor vedea în rolurile principale pe actorii Dave Bautista, Jonathan Groff, Ben Aldridge, Nikki Amuka-Bird, Kristen Cui, Abby Quinn și Rupert Grint. Pelicula a primit recenzii bune din partea criticilor și a încasat peste 54 de milioane de dolari la box office în întreaga lume.

De asemenea, lansat recent pe Netflix, filmul ocupă în prezent locul 5 în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming. Despre ce este vorba în pelicula „Cabana de la capătul lumii”?

„Vacanța unei familii se transformă într-un coșmar după ce patru străini pătrund în cabana lor izolată și le cer un sacrificiu absurd pentru a preveni apocalipsa”, este descrierea filmului  pe platforma de streaming Netflix.

„Cabana de la capătul lumii” poate fi vizionat pe Netflix

Așadar, o familie pleacă în vacanță într-o cabană izolată situată în Pennsylvania, însă, se trezește la ușă cu patru străini care sunt înarmați cu arme și care le cere ajutorul pentru a salva lumea. Ei prevăd că vine apocalipsa, iar singura modalitate de a preveni sfârșitul lumii este ca unul dintre membrii familiei să fie sacrificat.

Ce crezi că se va întâmpla în continuare? Reușește familia să scape sau unul dintre membri va fi, într-un final, sacrificat? Chiar vine apocalipsa? Ce se va întâmpla cu cei patru intruși? Ei bine, dacă te-am făcut curios, poți urmări „Cabana de la capătul lumii” pe platforma de streaming Netflix.

Pelicula a fost nominalizată pentru „cel mai bun horror” la cea de-a 6-a ediție a Hollywood Critics Association Midseason Film Awards.

Mai multe