Serialul de pe Netflix care îți îngheață sângele! Numai cei puternici îl pot vedea, iar poveștile sunt șocante

Indiferent de care ar fi explicația lor, unii oameni trec prin momente șocante, care par să sfideze tot ce știm despre lumea din jurul nostru. Iar astfel de povești șocante prezintă un nou serial de pe Netflix, care a înspăimântat publicul din întreaga lume. Este vorba despre „Haunted: Latin America”, o producție care a făcut senzație pe platforma de streaming.

Este serialul care a înspăimântat audiența din întreaga lume, mai ales datorită faptului că ar fi bazat pe povești reale. „Haunted: Latin America” este noua producție de succes a platformei de streaming Netflix, iar oameni de-a lungul Americii Latine vorbesc despre momentele ireale prin care au trecut de-a lungul vieții, în care granița dintre normal și paranormal pare să se fi șters.

Poate că unii dintre noi ne vom aminti că a mai existat un serial asemănător, cu titlul de „Haunted”. Și acesta spunea povești reale ale oamenilor simpli, însă se concentra asupra cazurilor ce au avut loc în America de Nord.

Serialul care face furori pe Netflix

Producția de pe Netflix se distinge față de alte emisiuni cu acest format prin bugetul pe care îl are, iar dramatizările prezentate de acest serial arată la fel de bine precum orice alt film de pe platforma de streaming.

Serialul are cinci episoade, iar în ciuda numelui, cazurile prezentate nu sunt din întreaga Americă Latină, ci numai din Mexic și Columbia. Însă, cei care au fost fani ai vechiului „Haunted” cu siguranță vor observa din start formatul aseămănător al acestei ediții terifiante.

„Haunted: Latin America” are cinci episoade

Împreună cu dramatizările create de producătorii serialului, în cele cinci episoade apar și martorii reali ai evenimentelor despre care se vorbește. Iar segmentele în care sunt reconstituite poveștile acestora, producătorii reușesc să inducă o ambianță tensionată, care a înspăimântat fanii serialului.

„Haunted: Latin America” poate fi vizionat oricând pe platforma de streaming Netflix, iar cei care își doresc să vadă un serial ce prezintă poveștile unor oameni reali, pot alege oricând această nouă producție.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
teo trandafir colaj facebook jpg
Andrei Ursu și Vlad la Asia Express   Antena  1
mihai gainusa facebook jpg
banner Ana Morodan png
anca turcasiu si andreea samson la asia express 2024 jpg
netflix pexels jpg
pro tv antena  jpg
cub alin oprea larisa uta png
image
actualitate.net
image
actualitate.net