#Vocea Romaniei

Fiul lui Marian Drăgulescu, apariție emoționantă alături de tatăl său la Vocea României. Tânărul a renunțat la gimnastică pentru o carieră muzicală

14 septembrie 2024 7:28   PrimeTime

Richard Alexandru, fiul lui Marian Drăgulescu în vârstă de 17 ani, a participat la Vocea României, unde a surprins pe toată lumea cu talentul său artistic. Deși tatăl său este sportiv, tânărul a ales o altă carieră.

Fiul lui Marian Drăgulescu, apariție emoționantă la Vocea României

Richard Alexandru Drăgulescu a avut dintotdeauna o pasiune aparte pentru muzică, chiar dacă timp de 11 ani a practicat gimnastica, sport în care a făcut performanțe la fel ca tatăl său. Deși pare ciudat, mama lui a fost cea care l-a susținut pe acest drum, chiar dacă tatăl său este un gimnast renumit în România.

Părinții tânărului au ales să divorțeze pe când el avea doar 2 ani, lucru care l-a distanțat de tatăl său. Cu toate acestea, când Richard Drăgulescu a împlinit 13 ani, cei doi au devenit mai apropiați, pentru că participau la competiții de gimnastică, unde au primit chiar și medalii.

Totuși, pe parcurs, Richard Drăgulescu s-a îndreptat spre cariera muzicală, moment în care a renunțat la gimnastică, iar tatăl său l-a susținut. A participat la Vocea României , pas important pentru el, însă nu a reușit să întoarcă niciun scaun, chiar dacă a făcut mari eforturi.

„Încă de mic mi-am dorit ca tatăl meu să fie mândru de mine”, a spus fiul lui Marian Drăgulescu.

Richard Drăgulescu nu a reușit să întoarcă niciun scaun la Vocea României

Chiar dacă nicio echipă nu l-a ales pe tânărul pasionat de muzică, antrenorii emisiunii au încercat să îl încurajeze. Tudor Chirilă s-a arătat impresionat de potențialul lui Richard Drăgulescu și l-a sfătuit să își caute o trupă pentru a excela în industria muzicală. De asemenea, Horia Brenciu a ținut să precizeze că era aproape pregătit să apese pe buton.

La rândul ei, Irina Rimes a rămas uimită atunci când a văzut că pe scenă apare Marian Drăgulescu, faimosul sportiv de care fusese îndrăgostită în copilărie, conform mărturisirilor ei. Prezența lui a stârnit emoții, dar și nostalgie în rândul celor din public.

Mai multe