Fosta soție a presupusului amant al Larisei Uță, adevărul despre relația celor doi „În ziua nunții noastre, l-a sunat”

24 septembrie 2024 13:00   PrimeTime

În urmă cu câteva zile, Alin Oprea a lansat un șir de acuzații la adresa fostei soții, Larisa Uță, susținând că aceasta l-ar fi înșelat cu mai mulți bărbați pe parcursul căsniciei lor. Ei bine, recent, în cadrul emisiunii „Un show păcătos”, fosta soție a unui presupus amant a făcut mai multe declarații importante.

O prietenă a Larisei Uță susținea în urmă cu câteva zile că știa despre relațiile extraconjugale pe care le-ar fi avut fosta soție a lui Alin Oprea în timpul căsniciei lor. De altfel, Larisa ar fi început o relație cu acesta de dinainte să se căsătorească și au format un cuplu timp de mai mulți ani.

În cadrul emisiunii „Un show păcătos”, fosta soție a presupusului amant a spus adevărul! Se pare că aceasta ar fi aflat despre prietenia lor apropiată și nu înțelegea ce se întâmpla, de fapt, mai ales că bărbatul mergea des la București, unde îi vizita.

„Am aflat în timpul căsniciei”

Corect (nr. au avut o relație). O spun cu certitudine pentru că domnul Oprea mergea la cântări și doamna își făcea serile frumoase cu acest prieten al lor. Eu nu cunoșteam această prietenie pentru că ei vorbeau pe ascuns. Ziceau că sunt prietene mai vechi, că locuiesc la București. Apoi am aflat că este vorba de Alin Oprea. Domnule dragă, dacă spune cu gura lui că el a crescut în casa lor, că ea îl susține pe el, că el nu muncea. Eu șase luni am stat cu el, apoi m-am speriat. Am aflat în timpul căsniciei. Recunoștea, zâmbea tot timpul cât îl suna fosta doamnă Oprea. Eu nu puteam să cred. Tot timpul suna, dar numai afară. Avea și câteva probleme cu alcoolul fostul soț”, a spus fosta soție a presupusului amant, la „Un show păcătos”.

De asemenea, aceasta a dezvăluit că familia bărbatului știa de relația acestuia cu Larisa Uță. În plus, a precizat că a decis să divorțeze la doar șase luni de la căsătorie

Domnul Oprea mergea la cântări. Eu i-am cerut explicații pentru că mergea la București fără motive. Spunea că sunt prieteni. La un moment dat s-a îmbătat atât de tare încât mi-a spus adevărul. Mama lui știa că e fosta soție a domnului Oprea. Mereu o compătimea pe ea, că nu e îngrijită…I-am cerut explicații și spunea că e doamna care îl ține de bani. Larisa a fost la nunta lui (nr. s-a recăsătorit). În ziua nunții noastre, Larisa l-a sunat și nimeni nu s-a mai înțeles cu el”, a mai adăugat aceasta.

Mai multe