Interviul șocant pe care l-a dat Mădălina Manole, cu doar câteva săptămâni înainte de sinucidere: „Asta este, vine din interior”

2 octombrie 2024 14:05   PrimeTime

Mădălina Manole s-a stins din viață în urmă cu 14 ani și a lăsat în urmă o mulțime de regrete în rândul celor care au îndrăgit-o. Moartea artistei și motivul din spatele sinuciderii sunt un mister și în prezent, însă ultimele sale interviuri au scos la iveală detalii șocante.

„Sunt un om care își conștientizează absolut toate defectele”

Mădălina Manole a decedat cu 14 ani în urmă, chiar de ziua ei, fiind găsită inconștientă în propria locuință. Cel care a descoperit tragedia a fost chiar soțul ei, însă nu a mai putut face nimic pentru a o salva. Viața fetei cu părul de foc a fost una care, cu siguranță, ar putea fi scrisă într-o carte cu final nefericit.

Înainte să își pună capăt zilelor, Mădălina Manole a mai avut câteva apariții în spațul public. Ultimul interviu l-a acordat cu doar câteva săptămâni înainte de tragedie, în cadrul căruia a dat de înțeles că nu se află în cea mai bună dispoziție. Ușor timorată și încordată, marea artistă a dezvăluit câteva lucruri despre aspectul ei fizic și spunea că nu este foarte încântată de felul în care arată, dacă stă să se compare cu vreo altă vedetă.

„Habar n-am, e atât de relativ, depinde de reperul pe care-l ai. Dacă e să mă raportez la cineva pe care-l văd trecând sau stând într-o stație de metrou, zic că poate arăt mai bine. Dacă e să iau ca reper vreo divă, chiar de aici de la noi sau de la Hollywood, sau de oriunde, atunci ar mai fi multe de făcut. Eu sunt un om care își conștientizează absolut toate defectele.

Ce să spun, atunci când primesc astfel de complimente, mă fâstâcesc și mai tare. E o treabă care, știu că sună a clișeu, asta este, vine din interior”, a mărturisit Mădălina Manole în cadrul unei emisiuni TV, înainte să se stingă din viață.

„Starea mea de spirit este cea pe care o știe toată lumea”

De asemenea, Fata cu părul de foc mărturisea că oscilează între 2 stări de spirit, în funcție de ceea ce se întâmplă în viața ei.

„Starea mea de spirit este cea pe care o știe toată lumea acum. Când niște vise mi s-au împlinit, în sfârșit. Și probabil că sunt momente când lucrul ăsta se vede la exterior. Dar sunt și momente în care arăt extrem de obosită, sau mai știu eu”, a mai adăugat regretata artistă.

Pe data de 14 iulie 2010, Mădălina Manole avea să recurgă la un gest necugetat și nici până la momentul actual nimeni nu găsește o explicație concretă pentru care a făcut asta. Deși a lăsat o scrisoare de adio unde și-a justificat fapta, fratele artistei susține că ar fi fost împinsă de soțul ei să își curme viața.

Mai multe