Iustina, întrebarea supremă: l-a luat pe Cornel pentru bani? Cei doi au spus adevărul la testul poligraf: „Pentru ea aia era înșelat”

22 septembrie 2024 16:47   PrimeTime

Iustina Loghin și Cornel Luchian, fostul cuplu de la Insula Iubirii, au decis să clarifice publicului mai multe aspecte controversate. Pentru că în nenumărate rânduri șatenei i-a fost pusă eticheta de „femeie materialistă”, aceasta a decis să lase detectorul de minciuni să arate adevărul. 

Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a decis să vină cu o serie de lămuriri legate de acuzațiile care i-au fost aduse. Dacă s-a cuplat cu Cornel pentru bani, aflați din rândurile de mai jos. 

Iustina, în fața detectorului de minciuni

După Insula Iubirii, cei doi îndrăgostiți au decis să mai bifeze o altă provocare: detectorul de minciuni. După ce au discutat cele mai interesante aspecte ale relației lor, banii au intrat în discuție. 

În emisiunea online a lui Selly, Cornel a declarat că i-a spus soției sale cine este, cu ce se ocupă și alte detalii personale abia după ce s-au cunoscut, astfel că Iustina a cunoscut situația materială a acestuia după ce se înfiripase ceva între ei. 

„Nici măcar nu știam exact cu ce te ocupi. A zis el ceva la început, dar nu prea am băgat în seamă”, a declarat Iustina Loghin, la testul poligraf realizat pe canalul de Youtube al lui Selly.

I-a fost Cornel infidel Iustinei? 

După ce Iustina a trecut cu brio proba detectorului de minciuni, a venit și rândul lui Cornel, iar cea mai mare curiozitate a soției sale a fost să afle dacă acesta a înșelat-o în tot timpul de când sunt împreună. 

„Eu am vorbit cu niște foste la telefon și despre asta este vorba. Pentru ea aia era înșelat. Dar s-a întâmplat doar la telefon, nimic altceva. Cam după șase luni.

Am avut un moment de slăbiciune. Înainte vorbeam cu multe femei. Eram odată singur și voiam să văd ce face fosta. I-am dat mesaj și am vorbit, nimic altceva”, a declarat Cornel, la testul poligraf realizat pe canalul de Youtube al lui Selly.

Mai multe