Karmen, fiica cea mare a lui Adrian Minune, a fost sau nu înșelată? Artista a spus adevărul, cu lacrimi în ochi: „Suntem două persoane care...”

3 octombrie 2024 10:48   PrimeTime

Karmen Simionescu, fiica cea mare a lui Adrian Minune, traversează o perioadă nu tocmai ușoară, deși încearcă să se mențină mereu cu zâmbetul pe buze. La începutul lunii septembrie, artista a anunțat că divorțează de soțul ei,  omul de afaceri Bogdan  Căplescu, alături de care a stat 6 ani de zile și au împreună o fetiță, pe Sofi (5 ani).

Invitată în podcastul bunului ei prieten, Mister Bursucu, Karmen Simionescu a vorbit public pentru prima oară despre despărțirea de soțul ei și, la un moment dat, a izbucnit în lacrimi.

„O femeie când nu mai poate, nu mai poate!"

„Dacă cineva mi-ar fi spus acum un an de zile că ar divorța, i-aș fi spus că e nebun!", începe Bursucu să povestească în cadrul podcastului său, apoi Karmen Simionescu a dat frâu liber emoțiilor și a mărturisit că între ea și soțul ei nu a fost vorba de nicio altă persoană, nu s-au înșelat, ci pur și simplu s-au iubit extraordinar, însă nu au reușit să ajungă în cele din urmă la un numitor comun, așa că au decis să o ia pe drumuri separate.

„Karmen: Suntem două persoane care s-au iubit extraordinar de tare!”

Bursucu: Ai fost înșelată?

Karmen: O, nu! Nu! Sub nicio formă, nu există așa ceva. Pot să spun în mod oficial, aici la tine, că nu a fost vorba nici de partea mea, nici de partea lui, niciodată, în șase ani de zile. Suntem două persoane care s-au iubit extraordinar de tare ,doar că nu au reușit să ajungă la un numitor comun!

Bursucu: Oare pentru că nu ați avut timp?

Karmen: Nu! Chiar nu am altă explicație decât faptul că suntem construiți total diferit și atât!

Bursucu: Ești fericită? Ai fost vreodată la psiholog?

Karmen: De multe ori! Chiar și acum.

 Bursucu: Tu ai avut un model. Pe mama ta. Nu te-ai simțit niciodată pregătită să lupți la fel de mult?

Karmen: (...) Pentru că o femeie când nu mai poate, nu mai poate!

Bursucu: Ai fi condamnat-o vreodată dacă ar fi renunțat?

Karmen: Nu, niciodată! Aș fi susținut-o!

Bursucu: Cât de tare ai suferit?

Karmen: Mult!

„Mama e una singură în lumea asta!"

Bursucu: Te-ai uitat în ochii copilului tău și i-ai spus că nu mai poți?

Karmen: Sofi este scopul meu suprem în viața asta!

Bursucu: Cine este icoana lui Karmen?

Karmen: Mama! E simplu! E persoana pe care o sun când mă trezesc și o sun  înainte să adorm și încă o dată la mijlocul zilei să vadă  ce face, cum e, dacă e bine. Când mi-e rău și nu știu ce pastilă să iau, o sun. E mama, una singură în lumea asta!", i s-a confesat Karmen lui Mister Bursucu la "Un podcast mișto".

Mai multe