#Asia Express

Legătura neștiută dintre Anca Țurcașiu și Andreea Samson. Cum au decis să participe împreună la Asia Express 2024: „Din priviri simțim tot”

2 octombrie 2024 11:07   PrimeTime

Anca Țurcașiu și Andreea Samson formează una dintre cele mai puternice echipe de la „Asia Express” 2024. Mai mult, acestea au și o legătură specială, fiind prietene și colege de scenă. Cele două au dezvăluit cum au decis să participe împreună la cel mai îndrăgit show de la Antena 1. 

Anca Țurcașiu: „Suntem prietene de mulți ani și avem o comunicare foarte bună”

În cadrul unui interviu, Anca Țurcașiu și Andreea Samson au vorbit despre cum au luat decizia de a pleca împreună la Asia Express, dar și cum au ajuns să devină prietene. Cele două sunt colege de scenă de ani buni, lucru care le-a determinat să se apropie din ce în ce mai mult.

„Așa cum a povestit și Andreea, noi mai vorbiserăm despre asta. Știam că își dorește să mergem împreună. Acum însă, am avut emoții că se va concretiza, pentru că ea tocmai născuse o fetiță. Suntem prietene de mulți ani și avem o comunicare foarte bună. Jucăm în multe producții împreună.

Pe scenă, atunci când suntem partenere, din priviri simțim tot și reacționăm fără să ne spunem absolut nimic. Iar pentru mine asta a însemnat foarte mult. Această comunicare nonverbală, din care noi înțelegem absolut tot, dintr-o privire, dintr-o simțire, dintr-un gest, dintr-o respirație”, a mărturisit Anca Țurcașiu pentru Viva.

Andreea Samson: „Prietenia noastră e construită pe emoție”

La rândul ei, Andreea Samson spune că atât ea, cât și Anca Țurcașiu și-au fost mereu alături, iar prietenia lor se bazează pe emoții, valori și respect.

„Da, noi jucăm împreună în spectacolul de comedie „Toc Toc (n. red. – la Teatrul Avangardia), despre niște oameni cu tulburări obsesiv-compulsive care așteaptă să intre la consultație la psihiatrie – e de bun augur că ne-am întâlnit în locul ăsta. (râde) Nu suntem genul de prietene care se văd în fiecare zi, dar ne-am fost mereu alături la greu, avem o complicitate, același gen de umor, ne completăm și suntem tolerante una cu cealaltă.

Eu înțeleg ce fel de persoană e ea, ea mă înțelege foarte bine pe mine. Prietenia noastră e construită pe emoție, pe valori împărtășite și pe respectul și iubirea față de meserie”, a mărturisit Andreea Samson, pentru sursa citată.

Mai multe