Anca Țurcașiu, sfâșiată de dor. Ce a pățit actrița: „Îmi rămâne o bucată de suflet acolo"

Anca Țurcașiu își trăiește viața la maximum la 54 de ani! Este plecată mai tot timpul în vacanțe alături de noua sa iubire și se bucură de absolut fiecare moment petrecut. Deși artista adoră să călătorească cât mai mult și să vadă frumusețea lumii în care trăim, o parte din inima ei rămâne de fiecare dată în România, acolo unde se află atât familia sa, cât și o altă ființă deosebit de specială pentru frumoasa actriță.

Anca Țurcașiu, sfâșiată de dor. Ce a pățit actrița
Anca Țurcașiu, sfâșiată de dor. Ce a pățit actrița

Anca Țurcașiu, sfâșiată de dor. Ce a pățit actrița

Anca Țurcașiu are o mare pasiune pentru călătorii de la Thailanda, Mauritius, la Grecia, vedeta a văzut multe țări superbe din lume. Iar acum, când traversează o minunată perioadă din viața sa, când are libertatea de a face exact ce îi dictează inima și are alături un bărbat care o face extrem de fericită, actrița se bucură de fiecare clipă din plin.

În ultima perioadă a fost plecată aproape constant din țară și în continuare se pregătește de alte super călătorii, mai ales că a anunțat că deja și-a plănuit cu actualul iubit să își petreacă restul zilelor, vizitând tot ce este mai frumos în lume. 

Totuși, deși vacanțele îi aduc atât de multă împlinire, o parte din inima sa rămâne în țară. Pe lângă familia frumoasă pe care o are, și în special micuța nepoțică care îi aduce multă fericire, Anca mai are un suflețel căruia îi duce dorul. Este vorba despre nimeni alta decât draga ei pisicuță pe care o lasă în grija apropiaților atunci când este departe de casă. Recent, artista a postat pe rețelele de socializare că îi duce lipsa micuțului suflețel, însă spune că este fericită că pisicuța este pe mâini bune.

„De fiecare dată când plec de acasă îmi rămâne o bucată de suflet acolo... Datorită, nu din cauza EI... Pentru că o ador, pentru că știu că mă așteaptă să mă iubească și s-o ador! Dar, e pe mâini bune, cineva , drag nouă, are grijă de ea cât lipsesc. Mulțumesc!!!

P.S. poza e făcută de persoana minunată care are grijă de ea.

Parcă i se citește pe chip PISICII, (așa o cheamă, Pisica), cuvântul DOR!”, a transmis artista pe rețelele de socializare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Oana Paraschiv și Mihai Găinușă (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Nadia Comaneci jpg
dan tufaru jpg
banner gabriela cristea png
david popovici iubita taisia jpg
banner gheorghe turda png
andreea marin instagram jpg
Banner uragan
andreea balan keo  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net