Loredana, rochie de infarct pentru semifinala X Factor

17 decembrie 2021 16:19   PrimeTime
Ultima actualizare:

Semifinala X Factor începe vineri, de la ora 20.30, cu o premieră. Semifinaliștii fiecărei echipe se vor afla față în față într-un duet demn de toate aplauzele. Și pentru că orice premieră cere o ținută specială, Loredana a pregătit o rochie de infarct, care-I pune în valoare toate atuurile fizice.

Cu câteva ora înainte de semifinala X Factor, Loredana și-a îndemnat fanii de pe Instagram să aleagă show-ul de la Antena 1 în această seară. Solista a dezvăluit câteva imagini cu rochia pe care o va purta în timpul semifinalei, iar reacțiile fanilor au fost pe măsură. Cei mai mulți au remarcat decolteul îndrăzneț al artistei.

Loredana Groza a ales o rochie neagră cu broderie aplicată argintie. Rochia midi, crăpată în lateral, este accesorizată cu o capă scurtă din aceeași broderie argintie, prinsă la gât cu trei șiraguri de perle.

Cu adevărat spectaculos este însă decolteul vedetei, în nota celor mai recente apariții ale Loredanei, care a adoptat o imagine foarte sexy pentru această etapă a carierei ei artistice.

Cum se va desfășura semifinala X Factor

Sfârșitul show-ului de vineri va dezvălui cei patru concurenți cu care Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei vor merge în marea finală a sezonului 10 X Factor.

De departe, momentele mult așteptate ale serii vor fi duetele pe care concurenții fiecărei grupe le vor susține în încercarea de a demonstra că sunt demni pentru duetul marii finale X Factor. ”E o probă nouă acest duet. Nu e ușor!”, a dezvăluit Ștefan Bănică. Grupa băieților va fi reprezentată de Andrei Duțu și Ionuț Hanțig, iar alegerea pe care juratul Ștefan Bănică o va face va fi bazată pe rezistența concurenților la presiune: ”Am să merg mai departe cu cel care mă face să cred că poate rezista la presiunea a trei piese, la presiunea unui duet”.

Loredana Groza, mentora lui Nick Casciaro și a lui Stefan Doyle, a declarat: ”Am vrut să lucrez doar cu gândul că fiecare este un posibil finalist, și astfel mi-am pregătit elevii cu mare pasiune și cu dorința de a-i pune pe fiecare în lumina cea mai bună”.

Delia se va prezenta în ultimul Battle cu Omajii și The Jazzy Jo Experience și a mărturisit: ”Stau foarte bine la categoria grupuri, mai bine ca niciodată. O să fie nebunie!”.

Juratul trebuie să își asume omul cu care merge în finală”, a declarat și Florin Ristei. Singurul sfat oferit de jurat Bryanei Holingher și lui Betty Iordachescu, semifinalistele grupei, este: „Dați tot ce aveți mai bun, pentru că poate fi ultima șansă”.

Telespectatorii vor afla în acestă seară, de la ora 20:30, la Antena 1, care sunt cei patru finaliști ai sezonului 10 X Factor România.

Când va fi difuzată finala X Factor

Finala X Factor va fi transmisă pe 24 decembrie, cu o zi înainte de Crăciun. Totul a fost înregistrat însă cu ceva timp înainte. Pentru că fiecare are alt program şi să nu intervină restricţii de filmare, echipa şi-a luat măsuri. 

Mai multe