Maria Covașă de la Insula Iubirii face dezvăluiri cutremurătoare despre Marcel. A căutat-o în timpul relației cu Armina: „El a ținut legătura cu mine”

2 octombrie 2024 17:00   PrimeTime

Maria Covașă, fosta iubită a lui Dany Boy, de la Insula Iubirii, face o serie de declarații despre fosta ispită Marcel. Deși are o relație cu Armina, tânăra mărturisește că acesta a continuat-o după ce au revenit din Thailanda. 

Cu toate că Marcel neagă că ar mai fi păstrat legătura cu Maria, aceasta îl contrazice. Prezentă în cadrul emisiunii Xtra Night Show, aceasta a făcut o serie de afirmații controversate. 

Maria: „M-a mai căutat în timp ce era cu Armina”

Fosta concurentă a declarat faptul că, după terminarea filmărilor Insula Iubirii, au existat momente în care Marcel i-a scris, pe diverse teme, Mariei. 

„Eu am spus că mie mi-a dat mesaje după ce s-a terminat Insula Iubirii, în martie. După ce s-a terminat de filmat emisiunea el m-a căutat. El a ținut legătura cu mine, nu e că nu a ținut legătura cu mine, cum spune. M-a mai căutat în timp ce era cu Armina, dar nu m-a căutat pentru a fi ceva mai mult atunci, m-a căutat strict să îmi spună atunci, când s-au prezentat ispitele, cu hate. Zicea că nu înțelege de ce își ia atâta hate că el a fost un băiat bu.”, a spus Maria Covașă la Un show păcătos.

Tânăra blondină a fost deranjată de faptul că Marcel nu a fost sincer în declarațiile sale, el lăsând de înțeles că ea a fost cea care și-a dorit ceva mai mult cu el.  

„M-a căutat atunci când ne-am întors în țară. El a declarat la un moment dat, după ce s-a difuzat emisiunea, a declarat că trenul a plecat din gară, a dat de înțeles că eu nu am mai avut șansă la el, dar el m-a căutat după ce s-a terminat emisiunea.”, a continuat Maria.

Maria: „E foarte schimbat”

Sinceră ca întotdeauna, Maria consideră că Armina, actuala iubită a lui Marcel, l-a schimbat, și nu în sens bun. 

„E un alt om, e foarte schimbat. Era prietenos cu toată lumea. Mai multă lume din jurul lui a observat că el este schimbat. (...) Faptul că el a zis că m-a blocat în Dubai. Pe mine m-a blocat în țară, nu în Dubai. Mă deranjează că nu spune adevărul.", a mai spus Maria Covașă.

Mai multe