Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”

19 aprilie 2024 18:39   PrimeTime
Ultima actualizare:

Marilu Dobrescu, una dintre cele mai cunoscute influencerițe din România și-a ținut fanii sub presiune vreme de luni de zile. Aceasta a tot amintit în social media despre o „procedură secretă”, în care a fost implicată atât ea, cât și Iustin Petrescu, partenerul său. Astăzi, 19 aprilie, pe YouTube a apărut mult-așteptatul videoclip în care fac dezvăluirea. 

Recent, vedeta a expus întreg adevărul prin care ea a trecut în ultimii ani. Dorința de a avea un copil a reprezentat atât pentru ea, cât și pentru Iustin, o adevărată aventură. Lucrurile s-au complicat pe parcurs, venirea pe lume a unui copil fiind una extrem de anevoioasă. 

Marilu Dobrescu, un parcurs anevoios pentru conceperea unui copil 

Vreme de mai bine de 3 ani de zile, Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu au trecut printr-o adevărată dramă în încercarea lor de a deveni părinți. După ce au aflat că nu pot concepe pe cale naturală, Marilu și Iustin au apelat la ajutorul medicilor. Fertilizarea in vitro rămăsese singura lor soluție, iar după 7 încercări au renunțat. 

„După două luni de relație, am zis să facem un copil. De acolo a început totul. Atunci când începi această călătorie de a face un copil, nimeni nu-ți spune nimic, de fapt”, și-a început Marilu Dobrescu mărturisirea. 

 Vedeta a vorbit despre prima fertilizare in vitro și injecțiile pe care trebuia să le facă în tot acest proces: 

„În ultimii doi anim am fost numai pastilată și injectată (...) Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță. E un sentiment foarte real atunci când te injectezi. E ca un drog. Injecțiile, când știi că nu poți să faci un copil pe cale naturală, pur și simplu sunt această urmă de speranță”, a mai spus Marilu.  

Marilu: „M-am urât atât de tare!”

După cea de-a treia procedură, vedeta a văzut în fața ochilor primul test de sarcină pozitiv. Din păcate, sarcina nu a fost una viabilă, așa că a trebuit să o întrerupă. Însă toate tratamentele dure și-au lăsat puternic amprenta în viața celor doi. 

„Al treilea transfer nu o să-l uităm niciodată. M-am dus la baie și am avut primul meu test de sarcină pozitiv. Și am fost foarte fericită! (...) Am început să fac analize de HCG, pentru a mă asigura că sarcina este OK. Până într-un punct. În câteva zile urma să am prima ecografie, și atunci am aflat că practic nu este o sarcină viabilă și că urmează să o dau afară. M-am acuzat și m-am urât atât de tare pentru că m-am bucurat la testul acela pozitiv, a continuat Marilu. 

Mai multe