Mihai Bobonete, reacție tranșantă la adresa lui Cătălin Bordea, după ce comediantul a fost înșelat: „Când îi ziceam acum un an...”

22 ianuarie 2024 10:24   PrimeTime
Ultima actualizare:

Mihai Bobonete se numără printre persoanele care au încercat să îi transmită un semnal de alarmă lui Cătălin Bordea referitor la faptul că între ea și Spike, ex-cel mai bun prieten al comediantului, erau șanse să existe mai mult decât o relație de prietenie. 

Mai concret, după ce Livia Eftimie și Spike au șocat pe toată lumea cu relația lor, Cătălin Bordea este considerat o victimă. Recent, actorul de comedie Mihai Bobonete i-a vorbit cu cărțile pe masă colegului său de breaslă. Ce a avut de spus actorul din „Las Fierbinți”.

Mihai Bobonete: „Acum tu ești motanul ăla rănit”

Aflat în timpul podcastului alături de Mihai Bobonete și Nelu Cortea, comediantul Cătălin Bordea a fost luat la bani mărunți de actor, cel care l-a întrebat cât timp are de gând să se mai mențină în poziția de victimă, reamintindu-i totodată de perioada anului trecut, când l-a avertizat pe Bordea în privință cu fosta soție și cel care le-a fost cavaler de onoare la nuntă, așa cum a lăsat de înțeles.

„Bordea, cam cât crezi tu că o să ducă toată treaba asta în care lumea te vede ca o victimă după despărțire? Tu de asta profiți acuma, mă! Odată pui ochii ăia de pisoi, așa, și toată lumea trebuie să fie cu tine: săracul, ai văzut ce i s-a întâmplat?

Dar să mor eu, când îi ziceam acum un an, el era: Ce mă? Băi baiatule, eu dau șase îmbrățișări și n-am nimic, dar nu le contoriza și pe ale altuia. Și acum tu ești motanul ăla rănit, tu crezi că toată lumea o să zică încontinuu: săracu, nu ne mai interesează”, a dezvăluit Mihai Bobonete. 

Bunica lui Bordea, reacție neașteptată după ce a aflat povestea nepotului său 

Bunica lui Cătălin Bordea este o persoană cunoscută în social media, prin prisma nepotului său și a umorului de care dă dovadă mereu. Curiozitatea fiind mare referitor la reacția pe care aceasta a avut-o la aflarea veștii că nepotul i-a fost înșelat și părăsit, femeia i-a oferit următoarea opinie lui Cătălin Bordea: 

„Bunica mea are încă gândirea aia de la țară, care `Hai lasă, un drac mort... o casă nouă`, nu știu ce, zicale de-ale ei. Și acum bunica mea a zis-o foarte drăguț `Bă, având în vedere că mama ta a avut 5 căsnicii, unchiul tău 3, tu una, mai ai să-i ajungi, ești majoretă pe lângă restul din familia asta, stai liniștit că ești în urmă.”, a spus Cătălin Bordea în cadrul unei emisiuni TV.

Mai multe