Mirela Vaida, înlocuită de Mădălin Ionescu la Acces Direct? Ce spune soțul Cristinei Șișcanu despre revenirea la show-ul ce l-a consacrat: „E o nișă interesantă”

7 septembrie 2024 15:37   PrimeTime
Ultima actualizare:

În urmă cu 14 ani, Mădălin Ionescu a plecat cu mare scandal de la „Acces Direct”. Prezentatorul TV a decis să revină la Antena Stars. Ce spune despre revenirea la emisiunea „Acces Direct”, de la Antena 1, unde a fost lider de audiență și a revoluționat genul tabloid?

Mădălin Ionescu a fost prezentatorul emisiunii „Acces Direct”, difuzată pe Antena 1, până când a fost implicat într-un scandal intern al trustului. După o absență de 14 ani, cunoscutul prezentator TV s-a întors la Antena, marcându-și revenirea cu o nouă emisiune intitulată „Viața fără filtru”, difuzată pe Antena Stars. Într-un interviu recent, acesta a vorbit despre noul proiect, dar și despre „Acces Direct”. Ce la atras la „Viața fără filtru”?

„Îmi pare rău, dar ...”

Discuțiile au durat cam o lună și jumătate. Mi s-au propus mai multe formule de colaborare. La rândul meu, am mers pe ideea unui format de tip supermarket tv , propunere care a fost foarte agreată . Mi-a plăcut mult conducerea Antenei Stars , o echipă fresh, dinamică și cu un background profesional solid. La sfârșitul primăverii lucrurile erau destul de clare”, a declarat Mădălin Ionescu, pentru ciao.ro.

De asemenea, prezentatorul TV a fost întrebat în ce condiții s-ar întoarce la pupitrul emisiunii „Access Direct”, unde a fost lider de audiență și a revoluționat genul tabloid

Îmi pare rău, dar nu ar fi colegial să abordez problema astfel. Nu am urmărit evoluția din ultimii ani a show-ului. Din ce văd acum e axat pe o problematică socială , care e o nișă interesantă”, a mai adăugat prezentatorul TV. 

Mădălin Ionescu a plecat în urmă cu 14 ani cu mare scandal de la Acces Direct, după ce s-a aflat că are o relație cu Cristina Şişcanu, la vremea respectivă reporter al show-ului. Jurnalistul a fost aspru criticat de oameni, iar şefii trustului au considerat că imaginea postului ar putea fi pătată, motiv pentru care au decis să rupă contractul cu acesta.

Mai multe