Care este parfumul preferat al Cristinei Șișcanu. Nu orice femeie de rând și l-ar putea permite: „Compoziția captează din primele note”

Cristina Șișcanu (39 de ani) se numără printre cele mai îndrăgite jurnaliste din țară. Pe lângă faptul că a impresionează prin cariera sa, de succes, soția lui Mădălin Ionescu reușește să facă furori și prin stilul său. Astfel că, multe admiratoare s-au întrebat ce parfum folosește vedeta. 

Cristina Șișcanu a dezvăluit care este parfumul ei preferat
Cristina Șișcanu a dezvăluit care este parfumul ei preferat

Cât costă parfumul preferat al Cristinei Șișcanu. Vedeta preferă mirosurile orientale

Cristina Șișcanu se ocupă cu sfințenie de imaginea sa. Cu fiecare apariție, vedeta reușește să întoarcă toate privirile, dând mereu dovadă de eleganță și rafinament. Partenera lui Mădălin Ionescu s-a dovedit a fi pasionată de fashion, lucru care a stârnit multe curiozități în rândul admiratoarelor ei. Printre multe altele, fanele sale se întreabă care este parfumul ei preferat.

Cristina Șișcanu folosește un parfum arăbesc / Foto: Facebook
Cristina Șișcanu folosește un parfum arăbesc / Foto: Facebook

Ei bine, în urmă cu ceva timp, jurnalista a dezvăluit că este înnebunită după „NAEMA” de la Marab Perfumery, un parfum arăbesc de senzație, pe care nu orice femeie de rând și l-ar putea permite, întrucât costul lui se ridică undeva la 130 de dolari, adică aproape 600 de lei. Se pare că vedetei îi plac parfumurile orientale, condimentate, iar asta nu e deloc de mirare, căci așa cum ne-a obișnuit, prezentatoarea TV își dorește să fie admirată de fiecare dată când își face apariția în public.

„Acesta e parfumul meu preferat: “Naema”de la MARAB Perfumery. Creatorul acestui parfum s-a inspirat din peisajul somtuos al unui teatru italian, cu candelabrul său de cristal monumental, atârnând dintr-un tavan bogat artizanal. Și, bineînțeles, drama și măreția operei italiene! Iubire, pasiune, credință, toate aceste sentimente le veți găși într-o sticlă cu mireasma Naema!

Compoziția captează din primele note! Petalele de iris aromate de savoarea coacăzelor coapte dau pasiune parfumului de la prima notă până la ultima! O picătură de rom (ingredient atipic în parfumeria orientală) da o notă exotică si complică acest mix de ingrediente”, scria Cristina Șișcanu, în urmă cu ceva timp, pe pagina sa oficială de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
gabriela cristea facebook jpg
Banner Lora
Petru Șchiopul, domnul care a cedat tronul Moldovei pentru o țiitoare jpeg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
banner irina fodor png
luminita anghel si david puscas conflict scaled jpg
baza stanga daisy 1 jpg
mihai gainusa  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net