Anunțul făcut de Cristina Șișcanu după 13 ani de căsătorie cu Mădălin Ionescu: „Viața noastră se schimbă complet (..) eu spun trăirile mele ca soție”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu trăiesc și după 13 ani de căsnicie una dintre cele mai frumoase povești de dragoste, fiind unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri din showbiz. Cei doi sunt destul de activi pe rețelele de socializare, acolo unde îi țin la curent pe fani cu cele mai frumoase momente din viața lor, dar și cu cele mai puțin plăcute. De altfel, recent, jurnalista a ținut să facă un anunț pe contul său personal de Facebook.

Ce anunț a făcut Cristina Șișcanu după 13 ani de căsnicie / foto: arhiva Click!
Ce anunț a făcut Cristina Șișcanu după 13 ani de căsnicie / foto: arhiva Click!

Cristina Șișcanu a publicat recent pe pagina sa personală de Facebook un videoclip în care a ținut să le spună fanilor ce anume o nemulțumește. Deși ea și Mădălin Ionescu sunt unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz, cei doi mai întâmpină câteodată momente neplăcute. Se pare că prezentatorul va începe în curând un nou proiect TV, astfel că, jurnalista, cu toate că a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să urmărească emisiunea prezentată de partenerul său de viață, nu este fericită că soțul ei va fi foarte ocupat și nu se vor mai putea bucura de vacanțe la fel de mult ca înainte.

„Stau cu iubitul meu soț aici în foișor, suntem și cu Leuțu, care a făcut prostii, a băgat boticul în țărână. Mi-am dat seama că de mâine (n.r azi, 26 august) , în câteva ore, viața mea, viața noastră se schimbă total. Va fi altfel decât în ultimii ani. De mâine, Mădălin începe un proiect superb, zilnic în direct la Antena Stars, de la 13.30 până la 16.00. două ore și jumătate în direct, în fiecare zi, de luni până vineri.

Cristina Șișcanu: „Blestemele lor ne-au ajuns”

E un pic altfel, dar e clar că în weekend nu mai putem pleca nicăieri. Acum na, eu spun trăirile mele ca soție. Partea bună o știți, că va face un proiect minunat și el mereu a făcut lucruri inedite în TV, dar stau și mă gândesc că gata, în weekend nu mai mergem nicăieri, adică așa să plecăm undeva rapid, nu pot să plec sâmbătă și să mă întorc duminică, nu are niciun sens. Pe de altă parte, îmi convine că este pe timpul zilei emisiunea, pentru că seara o putem petrece împreună și vacanțele, sau nu știu, călătoriile, deplasările în afara țării nu vor mai fi atât de dese precum au fost în ultimii 3-4 ani.

Așa că cei care ne-au «hateuit» aici pe Facebook că avem vacanțe tot timpul, blestemele lor ne-au ajuns. Nu mai plecăm acum o perioadă, sau o să plec eu cu Petra, dar nu cred. Concluzia este că va fi o emisiune minunată. Eu abia aștept să mă uit”, a mărturisit Cristina Șișcanu, într-un videoclip publicat pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net