Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, moment emoționant în doi! Cu toate acestea, fanii le-au găsit nod în papură: „Falsitate ridicată la rang de iubire specială”

Ultima actualizare:

Aflați în vacanță în Grecia, Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu scapă nici acum de critica aspră a fanilor din social media. Ce reacție au primit, în urma unui moment romantic filmat și postat pe pagina de Facebook. 

Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Instagram
Șișcanu și Mădălin Ionescu / foto: Instagram

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu au decis să plece într-o vacanță de unii singuri, destinația aleasă fiind Grecia. Cei doi au grijă să petreacă în doi momente de neuitat. 

„Doar voi doi și sute de vizualizări”

Pe contul personal de Facebook, jurnalista a postat un clip video emoționant, în care apare dansând, sub lumina lunii, împreună cu soțul ei, Mădălin Ionescu. Deși intenția Cristinei Șișcanu a fost aceea de a împărtăși cu fanii un moment special pentru ea, a primit în schimb multă critică. 

„Oricum, după cum se vede căsătoria lor e cam limitată, pe sfârșite...n-o să țină mult, Mădălin fiind ținut strict sub picior.”;

„Un moment atât de romantic, de magic filmat pentru a fi împărtășit cu toată lumea?! O, nu, asta nu aș face pentru toți banii din lume. Falsitate ridicată la rang de iubire specială. Așa nu!”;

„Nici momentele intime, speciale, nu le puteți petrece fără să vă filmați. Sunteți bolnavi cu capul, și falși”;

„Doar voi doi și sute de vizualizări. Multă intimitate. Și apoi tot ea se irită”- au fost doar o parte din comentariile negative primite de vedetă. 

Susținătorii au sărit în apărarea cuplului 

În ciuda răutăților scrise de anumiți internauți, au existat persoane care și-au exprimat admirația față de Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu. 

„Atâta răutate nu am văzut în viața mea, și tocmai de la femei! Frustrare, invidie... jalnic! Pe zi ce trece oamenii se fac tot mai răi! Ajungem să nu ne mai suportăm unii pe alții. Doamne dă-ne minte și liniște sufletească!”;

„Sunteți o pereche superbă, mulți vă invidiază pentru că sunteți reali”;

„Doi copii frumoși care își trăiesc viața. Felicitări și la cât mai multe dansuri împreună! Vă urmăresc cu drag, oameni frumoși la suflet!” - au fost câteva dintre mesajele de susținere primite de Cristina Șișcanu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
cub irina columbeanu png
denisa nechifor si rania jpg
bianca dragusanu victor slav colaj instagram jpg
image png
alina sorescu jpg
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net