Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, tandrețuri în fața lui Filip. Fanii i-au criticat aspru: „Sunteți penibili și lipsiți de bun simț!”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz, se bucură alături de cei doi copii, Petra și Filip, de câteva zile de vacanță în Franța. Aceștia profită de moment și creează conținut pentru paginile lor de social media, astfel că unul dintre cele mai recente clipuri postate în social media a stârnit dizgrația internauților. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu alături de familie / foto: Social media
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu alături de familie / foto: Social media

Mai concret, Cristina Șișcanu a postat pe Facebook un clip în care apare în tandrețuri cu soțul său, prezent fiind și Filip. Intenția jurnalistei a fost aceea de a-l învăța pe tânăr cum trebuie să se comporte doi oameni care se iubesc. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, criticați pentru ipostazele în care s-au filmat

Puterea exemplului este una dintre cele mai sigure metode pentru a promova bunătate și fericire. Cu toate acestea, mulți fani au criticat momentul postat de Cristina Șișcanu, și au criticat-o atât pe ea, cât și pe soțul ei, pentru faptul că au întins limitele și s-au afișat în fața lui Filip, dar și a oamenilor de pe Internet, în ipostaze care nu sunt deloc adecvate.

„Bună dimineața, iubitule! Cum îți întâmpini soțul dimineața? Și Filip știe cum trebuie să se poarte soțul și soția unul cu celălalt!” - a scris Cristina Șișcanu, în dreptul clipului video cu pricina. 

Reacțiile fanilor 

„D-aia nu ne mai rabdă dumnezeu! Prea mult, mai ales din partea ta, Cristina! Copiii nu trebuie să vadă asfel de tandrețuri! Înțeleg, iubire,iubire dar nu te supăra, ești ridicolă!”;

„Sigur, toată lumea face asta, dar în intimitate! Dar să te săruți și să te pipăi în fața tuturor și în special a copilului e de tot râsul!”;

„Lăsați oamenii să facă ce vor, bine că se filmează în toate momentele, să nu ne scape nouă ceva”;

„Sunteți penibili și lipsiți de bun simț!”;

„Lăsați copilul în pace, nu-l mai provocați în discuții ce nu își au nici un rost. Pupaturi și pipăieli în fața lui?! Fiți mai atenți, că are și el o vârstă și are și el simțurile lui. Ce înseamnă asta?” - au fost doar o parte din reacțiile acide ale oamenilor care au vizionat videoclipul făcut public de Cristina Șișcanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
image
image
image
image
image
image
lidl sanziana negru colaj instagram jpg
Jennifer Lopez  foto   Instagram jpg
   Adina Halas își revine treptat cu somnul și încearcă să se bucure din plin de aventura pe care o trăiește alături de familia ei
Banner Gheorghe Turda bun
speak si stefania
Andreea Raicu și-a adunat gândurile într-o postare făcută pe Instagram
BeFunky collage (6) jpg
Banner Magdalena Chihaia
image
actualitate.net
image
actualitate.net