Cristina Șișcanu, criticată de fani pentru că nu i-a cumpărat tort soacrei sale, de ziua acesteia: „Un tort nu merita bunica Irina?”

Cristina Șișcanu a intrat în ochiul critic al fanilor, la scurt timp după ce a postat în social media un videoclip prin intermediul căruia le-a prezentat fanilor surpriza pe care i-a făcut-o soacrei, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Totuși, vedeta nu a scăpat de critici, mulți internauți arătându-se revoltați pe seama faptului că a ales să se prezinte nu cu un tort, ci cu o farfurie pe care erau așezate mai multe prăjituri. 

Soacra Cristinei Șișcanu și-a celebrat ziua de naștere / foto: Colaj Click!
Soacra Cristinei Șișcanu și-a celebrat ziua de naștere / foto: Colaj Click!

De-a lungul timpului, nu puține au fost ocaziile în care jurnalista a prezentat publicului modul în care decurgeau vizitele în familie. Cristina Șișcanu are o relație apropiată cu Irina, soacra sa, căreia recent i-a celebrat alături de familie ziua de naștere. 

Cristina Șișcanu, criticată pentru că nu i-a dus soacrei tort 

Pe contul personal de Facebook, soția lui Mădălin Ionescu a fost criticată în nenumărate rânduri de către fani pentru faptul că nu i-a cumpărat soacrei sale un tort, ci a ales să îi ducă mai multe sortimente de prăjituri. 

„Este ziua bunicii Irina. Petra, i-ai pregătit și tu o surpriză? I-ai făcut o felicitare așa, atipică, specială. Foarte drăguță. Și acum mergem să-i cântăm „La mulți ani!”, i-am luat prăjituri”, a spus Cristina Șișcanu, la începutul filmării. 

Ulterior, în secțiunea de comentarii, un fan a fost curios să afle motivul pentru care vedeta nu i-a cumpărat un tort soacrei sale, ci a ales să așeze pe o farfurie mai multe sortimente de prăjituri:

„Un tort nu merita bunica Irina? La mulți ani frumoși și sănătoși lângă cei dragi”. 

Răspunsul Cristinei Șișcanu nu a întârziat să apară: 

„Bunica Irina nu mănâncă tort”. 

Discuțiile pe marginea acestui subiect nu s-au oprit aici, întrucât alți internauți au insistat cu comentariile, iar vedeta le-a oferit un răspuns mult mai amplu. 

„Zău nu mănâncă tort, dar mănâncă prăjituri!? Hai să fim serioase!”;

„Și? Puteai să-i cumperi un tort cu fructe ori ceva minunat. Puteai, dar?” - au mai fost alte două comentarii. 

Sunt prăjiturile dumneaei preferate : Albă-ca-Zăpada, prăjitură cu bezea și cu nucă , prajitura “Tortul casei” și prăjitură cu foi de ciocolată … toate de la cofetăria unde se fac prăjituri de casă . Mai aveți întrebări, acuzații sau judecăți?”, a scris Cristina Șișcanu. 

Cum se înțelege Cristina Șișcanu cu soacra 

În trecut, jurnalista postase un clip video din timpul unei vizite la soacră. În cadrul discuției, soția lui Mădălin Ionescu îi adresa mamei acestuia întrebări referitoare la activitățile care o țin ocupată în anii bătrâneții. Așa am aflat că bunica Irina este o femeie puternică și vioaie, în ciuda vârstei sale. 

Cristina Șișcanu: Discuție cu mama-soacră! Știu că sunteți o femeie puternică. Sunteți mai vioaie decât una ca mine. Știu că vă plimbați mult pe zi, câți kilometri faceți?

Mama lui Mădălin Ionescu: Fac 6.000 de pași, nu depășesc măsura pentru că nu vreau nici să-mi obosesc corpul prea tare.

Cristina Șișcanu: Ați început primăvara în verbă?

Mama lui Mădălin Ionescu: Am început în forță, mulțumesc lui Dumnezeu. Pe 7 am spectacol la clubul seniorilor. Fac engleză, cor, sport, se joacă teatru, se pictează, cenaclu literar. Este o conexiune foarte frumoasă acolo la seniori. Eu mă simt foarte bine, sunt oameni de bună calitate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
examen jpg
image
image
image
image
image
image
banner irina columbeanu png
lidia buble jpg
Banner Biu Marquetti
Banner Aurel Pădureanu
cleopatra stratan edward sanda instagram jpg
Banner Livia Graur
tori spelling costum baie profimedi jpg
Banner Zannidache
image
actualitate.net
image
actualitate.net