Cum își pregătește Cristina Șișcanu silueta pentru vacanța de vară! Cât de mult s-a bucurat că a rămas singură acasă cu soțul ei!

Ultima actualizare:

Cristina Șișcanu (39 de ani) și-a anunțat soțul, pe Mădălin Ionescu, că abia așteaptă să se mai încălzească afară, ca să iasă pe terasa casei lor și să se așeze frumos pe șezlong la plajă, în costum de baie.

De asemenea, influencerița și fosta jurnalistă a început să își pregătească corpul pentru vacanța de vară, optând pentru a mânca sănătos, multe salate și supe. Șișcanu se filmează foarte des pentru social media și povestește tot ce face. Atunci când și-a făcut o salată bogată în vitamine, numai bună pentru siluetă, a postat-o imediat pe rețelele de socializare.

Doar salate în această perioadă! Iată cum am preparat-o pe aceasta de azi! Conține salată verde, ton, castravete, roșii și ou. Atât. Am pus ton care are cu 60% mai puțin ulei, am luat așa ca să nu mai pun ulei în salată, pun doar lămâie. Și mă duc puțin pe terasă și savurez. I-am dat și soțului. Vrea și Leuțul! (...) Pentru a scăpa de kilogramele în plus până merg în vacanța de vară mai pregătesc supă cremă de legume",  a mai povestit soția lui Mădălin Ionescu.

Au rămas singuri acasă și nu le-a venit să creadă

Pentru că au o viață agitată și muncesc mult, dar se și implică în creșterea copiilor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu nu prea mai au timp pentru ei. În vacanțe sunt mai mereu împreună și cu copiii, iar zilele trecute când au rămas doar ei doi acasă nu le-a venit să creadă așa că s-au pus pe glume, iar Cristina Șișcanu a filmat momentul.

În seara asta suntem ca doi porumbei. Ne împrietenim", a spus soția lui Mădălin Ionescu, iar soțul ei a invitat-o să stea împreună pe terasă.

Hai și tu să ieșim afară să ne împrietenim și noi...că nu mai știu ce înseamnă! În vacanță nu am fost singuri, când ne-am întors am fost numai cu copiii. Muncă. Astăzi e o zi pentru care nu eram pregătiți emoțional!", a punctat și Mădălin Ionescu, mai în glumă, mai în serios.

Nu mai știi ce e împrietenirea? Etapa premergătoare, Copilul Leuț nu e, copilul Petra nu e, copilul Filip nu e, nu știu cum s-a întâmplat!", a mai glumit și Cristina Șișcanu, care s-a bucurat că a reușit să petreacă astfel câteva momente liniștită alături de soțul ei care o răsfață mereu, cei doi împlinind 13 ani de căsătorie  luna trecută, pe 23 aprilie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
image png
image
image
image
image
image
image
image png
Banner Elodia
Banner Gheorghe Turda
lottie moss profimedia jpg
Babasha provine dintr-o familie bună și  studiază muzica la Conservatorul din București
image png
Banner afaceri vedete
Banner Anamaria Prodan
image
actualitate.net
image
actualitate.net