Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, despre divorț: „Discuția era destul de aprinsă și...”

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, unul dintre cele mai cunoscute cupluri din lumea media românească, au dezvăluit recent un moment tensionat din relația lor, moment care a fost aproape să ducă la divorț. Cu toate că acum pare amuzant, la momentul respectiv situația era cât se poate de serioasă.

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Foto: arhiva.
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu. Foto: arhiva.

De ce a ajuns Cristina Șișcanu să-l amenințe cu divorțul pe Mădălin Ionescu

Cristina Șișcanu a recunoscut că a ajuns să îl amenințe cu divorțul pe Mădălin Ionescu, iar motivul din spatele acestei amenințări neașteptate a fost o salcie din curtea lor. Totul a pornit într-o zi obișnuită când Mădălin a propus să taie salcia din curte, care își extindea rădăcinile și deteriora pavelele din curte.

La un moment dat, Mădălin voia să scoată această salcie, superba asta. De ce? Pentru că aici unde vedeți că este iarbă, erau pavele și salcia are rădăcini foarte ramificate, foarte puternice și care se împrăștie pe o suprafață foarte mare. Rădăcinile respective ridicau pavelele și era deranjant, arată urât.

Mădălin a zis că «Gata, trebuie să scoatem salcia, renunțăm la ea, mergem și o plantăm pe malul unul lac și asta este». Vaai, eu când am auzit așa ceva m-am opus total, nu se poate așa ceva. (…) Discuția era destul de aprinsă. Și atunci am zis „Divorțez dacă scoți salcia (n.r. – râde)”. Mi-a ieșit pe gură această frază', a povestit Cristina Șișcanu pe rețelele de socializare.

Deși pentru Mădălin aceasta era o soluție practică, Cristina s-a opus vehement și chiar a ajuns să îi spună că se desparte de el dacă taie salcia. Discuția a fost destul de aprinsă, iar amenințarea cu divorțul a fost rostită într-un moment de tensiune.

Cu toate acestea, cei doi au reușit să găsească o soluție care să îi mulțumească pe amândoi: au decis să înlocuiască pavelele cu gazon, păstrând în același timp și salcia. Astfel, problema a fost rezolvată și cei doi au rămas împreună, continuând să își construiască relația lor frumoasă.

Ce doi sunt căsătoriți de 12 ani

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu sunt căsătoriți de 12 ani și au împreună o fiică, Petra. De-a lungul timpului, au trecut prin diverse provocări și au reușit să depășească obstacolele împreună, consolidând legătura lor și construind o familie frumoasă.

În plus, în luna aprilie, cei doi împlinesc 14 ani de când sunt împreună și au decis să-și reînnoiască jurămintele. Acest gest simbolic demonstrează angajamentul lor continuu față de relația lor și dorința de a-și consolida legătura în fața lui Dumnezeu și a celor dragi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
cub oana și viorel lis png
cub ameri nasrin png
angela similea
image png
image png
covorul rosu  sursa   Shutterstock jpg
britney spears profimedia jpg
banner pepe png
image
actualitate.net
image
actualitate.net