Anca Serea are băieți mari! Moise a împlinit 8 ani și mămica lui i-a făcut toate poftele!

Luna mai reprezintă pentru Anca Serea (43 de ani), mamă de 6 copii, mai multe petreceri în familie. După ce Noah a împlinit 12 ani pe 9 mai, și mămica lui l-a răsfățat cum se cuvine, ieri a venit rândul lui Moise, care a făcut 8 ani de viață.

Anca Serea l-a scos în oraș pentru  ziua lui, iar Moise a avut parte de „Ziua lui Da”, adică celebra lui mămică l-a dus la cumpărături pentru ca băiatul să își aleagă cadouri frumoase și nu i-a refuzat nimic.

La mulți ani celui mai simpatic și inimos șoricel! Iubitul nostru Moise a împlinit nu mai puțin de 8 primăveri de când a intrat în viețile noastre și ni le-a luminat cu blândețea și bunătatea lui. Mare amator de joacă, dar și de tenis și baschet, iubitor de animale și de frumos, reușește în fiecare zi să ne aducă zâmbetul pe buze cu ștrengărelile lui. Poznaș de mic, are un suflet special, fiind întotdeauna un frate și un copil blând. La mulți ani, iubirea noastră, de acum ești un băiețel în toată regula, o adevărată comoară pentru toți cei care te întâlnesc. Să îți îndeplinești toate visele și să îți păstrezi mereu vie lumina sufletului. Te îmbrățișăm și te iubim nespus!”, au fost cuvintele pline de dragoste ale mămicii Anca Serea care pe 9 mai și-a mai serbat penultimul băiat, pe Noah, în sânul familiei, alături de frații lui.

Noah e pasionat de gadgeturi și IT

Așa cum face o mamă, Anca Serea își iubește nespus cei 6 copii și e gata să le ofere tot ce își doresc. Și de ziua lui Noah, atunci când a împlinit 12 ani, soția lui Adrian Sînă i-a mărturisit cât de mult îl iubește.„La mulți ani, Noah! 12 primăveri au trecut într-o clipită. Îmi amintesc cum parcă ieri veneai pe lume și-ți  întindeai mânuțele către mine să mă cuprinzi. Și astăzi, după mulți ani în care ne-am descoperit unul pe altul, ne-am înțeles și ne-am bucurat de cele mai frumoase amintiri ai rămas la fel de cald, bun și sensibil”, a postat Anca Serea pe 9 mai dezvăluind atunci și câteva dintre pasiunile pe care le are fiul ei mijlociu.

Noah este pasionat de cursurile de programare, de orice ține de gadgeturi și de IT, dar și de sport și ne-a arătat întotdeauna sufletul său mare, fiind un frate plin de compasiune și un băietel iubitor. Suntem norocoși că te avem în viețile noastre și îți dorim să ai parte numai de primăveri senine, de zâmbete și de vise împlinite. Te iubim până la stele și înapoi!”, a mai completat vedeta care se simte binecuvântată cu așa o familie frumoasă și numeroasă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0891639079 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Săndel Bălan
Pepe și Yasmine se potrivesc de minune iar artistul este mereu cu zâmbetul pe buze în preajma tinerei soții
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
Banner Kamara
Megan  Barton Hanson profimedia jpg
banner Radu Leca
Banner fiica Maxer
image
actualitate.net
image
actualitate.net