Anca Serea traversează o perioadă grea. Cu ce probleme se confruntă: „M-am trezit fără să...”

Ultima actualizare:

De câteva zile, Anca Serea (43 de ani) are din nou probleme de sănătate! Vedeta, mamă a șase copii se confruntă cu tot felul de stăr,  pentru că nu doar ea este acum bolnavă, ci și copiii.

Anca Serea a postat în mediul online mai multe mesaje, semn că deocamdată au cam lăsat-o puterile. Se știe că este o mamă devotată și vedeta se trezește în fiecare dimineață cu noaptea-n cap pentru a face curat în toată casa, mâncare și pentru ca să pregătească copiii pentru școală și grădiniță. Dar acum, fosta prezentatoare TV, a postat pe Instastory un mesaj îngrijorător, în care apărea cu nasul roșu și cu un ochi cu probleme.

Bună dimineața! Cam așa se prezintă situația! Trag de mine de două săptămâni și...după ce copiii au avut pneumonie, rujeolă, gripă A, B și lista poate continua!", s-a confesat Anca Serea celor care o urmăresc. 

Cu toate astea, vedeta încearcă să se țină tare pe poziții! Trebuie să aibă grijă de casă, iar ieri s-a încumetat să meargă și la cumpărături. În plus, a mai fost și două ore la dentist.

Azi dimineață însă, Anca Serea a povestit că stările de rău îi dau încă târcoale! Este nedormită, s-a pozat fără filtru și se simte din ce în ce mai fără vlagă!

Cele mai grele nopți din ultimii ani! La 3 m-am trezit fără să-mi simt mâinile și picioarele! Ce-o fi asta?", se întreba Serea în mediul online, iar internauții au început să îi răspundă la întrebări. 

„Neuropatie post viroze... foarte prezentă în ultima vreme. Dumneavoastră aveți acces la mai mulți medici în ultima vreme și sigur vă vor îndruma!", i-a scris cineva Ancăi Serea, iar vedeta i-a mulțumit recunoscătoare, mărturisindu-i că nu știa că există astfel de stări.

A avut mari probleme cu anemia

În trecut fosta prezentatoare TV a avut probleme cu sănătatea și cu dese stări de anemie. În urmă cu aproape 4 ani de zile, Anca Serea a avut o perioadă dificilă, cu multe probleme de sănătate. A căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri.

După mai multe investigații ,vedeta a aflat atunci că nu i-au ieșit analizele bune, fără depozit de fier și hemoglobină și a ajuns la momentul respectiv să facă transfuzie cu 2 litri de sânge. Dar a avut de învățat din acel episod din viața ei, pentru că de atunci acordă mai multă atenție sănătății. Anca Serea a mai avut probleme și cu insomniile, care i-au dat și ele mari bătăi de cap, la un moment dat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
banner Antonio passarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net