Anca Serea, vacanță în Austria. Motivul pentru care ea și Adrian Sînă au plecat separat. Cine a însoțit-o

Anca Serea (42 de ani) a plecat în Austria cu familia, doar că...separat. Pentru că nu și-a învins încă fobia de avion, vedeta, mamă de șase copii, a optat să meargă cu trenul, la cușetă, până la Viena, însoțită fiind de cel mai mic băiat din familie, Moise.

Asta în timp ce soțul ei, Adrian Sînă, a plecat în Austria cu avionul și o aștepta deja acolo, împreună cu alți doi copii de-ai lor, Ava și Noah.

Am ajuns în vagonul de dormit. Mergem la Viena câteva zile și apoi vom merge la Kitzbuhel. Așa arată vagonul nostru cușetă, este climatizat, aici avem dușul, toaletă... Primul nostru stop a avut loc aici, la Viena, suntem pe peronul 5, pentru că așteptăm trenul nostru de legătură la Kitzbuhel, acolo unde ne așteaptă cuminței, Adi, împreună cu copiii", a povestit Anca Serea, care a ajuns cu bine în Austria, la zăpadă, spre bucuria celor trei copii cu care se află în vacanță acolo.

„Gata, am urcat pentru prima dată anul acesta în telecabină. Peisajul este superb, ninge ca în povești! Mergem sus!", a mai completat Anca Serea, care a urcat cu copiii pe pârtie, la schiat și s-au bucurat împreună de peisajul de poveste și multă zăpadă.

Nu i-a fost frică să plece cu trenul în Austria

În vacanță la munte, Anca Serea și Adi Sînă își fac programul în funcție de temperaturile scăzute, mai ales că azi s-a anunțat destul de frig la Kitzbuhel. Fosta prezentatoare Tv este foarte activă pe rețelele de socializare și povestește tot ce face în vacanță.

Întrebată dacă nu i-a fost frică să plece la drum singură cu trenul, însoțită doar de un copil, Anca Serea a răspuns tuturor curiozităților.

Nu îmi este teamă. Noi alegem cușeta de dormit la clasa 1. Fiecare vagon se închide. Este o persoană destinată care răspunde de tot ce se întâmplă pe parcursul călătoriei. Există o alarmă de panică. Nu am motive de frică!", a răspuns Anca Serea, care a mai adăugat că pentru a nu se plictisi cu copilul la drum lung încearcă tot felul de variante de jocuri care să îl țină ocupat.

„Pentru copii este distractiv, pentru că văd lucruri noi. Paturile sunt supraetajate și țopăie în ele. Ne jucăm diverse jocuri: culorile, ce încape într-o valiză, Fazan, Tomanap, "Da și Nu", Ce văd pe fereastră, Jocul literelor și lista poate continua", a mai spus vedeta, care oferă mereu tot felul de sfaturi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net