Anca Serea și Adrian Sînă, pe punctul să divorțeze! Cum s-a ajuns aici?

Ultima actualizare:

Anca Serea și Adrian Sînă au fost pe punctul să divorțeze! Prezentă în emisiunea lui Denise Rifai, de la Kanal D, soția solistului a dat din casă și a vorbit despre momentele delicate din cuplu. 

Anca Serea( 42 de ani) și Adrian Sînă (46 de ani) s-au căsătorit în anul 2015, iar de atunci formează unul dintre cele mai frumoase și mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Au nu mai puțin șase copii acasă, iar Anca Serea a fost supranumită „mamă eroină”.

Din afară, cuplul lor pare unul de vis, fără probleme mari și fără scandaluri. Au existat, însă, și momente de criză în căsnicia lor, de-a lungul celor opt ani de mariaj, atunci când s-a pus chiar problema divorțului.

De cele mai multe ori, gelozia a constituit punctul de la care au plecat discuțiile dintre ei. 

Anca Serea: „Au fost niște sentimente de gelozie”

„Este artist, are nevoie de admirație și susținere, dar până la un anumit punct. Am avut primul an cu multe gelozii.

Eu m-am dus, singură, în pragul acela, pentru că noi, oamenii, suntem responsabili de sentimentele noastre, de acțiunile noastre, de deciziile pe care le luăm.

Vizavi de căsnicia pe care o am cu Adi, consider că am ars mai multe etape, pentru că eram foarte tânără și nimeni nu m-ar fi pregătit vreodată vizavi de relația cu un artist, care este cu suișuri și coborâșuri și intensă. Cred că au fost niște sentimente de gelozie firești, dar niciodată alimentate de el.

Da, a existat un moment când am vrut să divorțez. A fost un moment real, dar nu a fost un motiv întemeiat.

Ne-am dat seama, după îndelungi discuții, că avem foarte multe motive să mergem mai departe și, dacă nu s-a întâmplat atunci, înseamnă că nu a fost nimic serios și nimic grav”, a declarat soția lui Adi Sînă, la Kanal D, în emisiunea lui Denise Rifai.

Anca Serea și Adrian Sînă formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Vedeta și artistul sunt împreună din 2011 și s-au căsătorit în 2015. 

Au împreună patru copii, pe Noah, Ava, Moise și Leah. Anca Serea mai are doi copii, pe David și Sarah, din mariajul cu omul de afaceri Filip Poplingher, care a murit în 2010.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner asia express png
cosmin seleși batem palma 4 jpg
vinovati de iubire instagram jpg
Netflix FOTO Shutterstock
banner razvan simion png
Vedetele au dat buzna la Gala Premiilor Gopo
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net