Anca Serea a ajuns pe mâna medicului estetician! Ce noi intervenții a suferit mămica eroină

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

La 43 de ani și șase nașteri la activ, Anca Serea arată trăsnet! Vedeta are însă grijă de aspectul ei fizic, motiv pentru care, în aceste zile, a mers la Cluj pentru a face o serie de noi proceduri estetice. 

La ce noi intervenții estetice a apelat Anca Serea, la Cluj?

Supranumită mămica eroină din showbiz, Anca Serea (43 de ani) nu-și arată deloc vârsta. Fosta prezentatoare tv are grijă de aspectul sau fizic și apelează la ajutorul medicilor esteticieni atunci când este nevoie.

Anca a mers, zilele acestea, tocmai la o clinică din Cluj pentru o serie de noi proceduri estetice, menite să-i întinerească chipul cu câțiva ani buni. 

Am decis să fac mezoterapie în zona bărbiei, dar și câteva puncte de botox la frunte. Doctorița Alexandra Filip de la Cluj este un om minunat, o profesionistă desăvârșită.

Am început procedurile: mezoterapie pentru ridurile periorale, pentru a hidrata pielea din profunzime și pentru un efect natural.

Gradul de durere?! Pot să că spun doar atât: disconfort zero! În partea superioară a feței am realizat injectarea cu botox pentru a elimina aspectul ridurilor de pe frunte. Totodată, botoxul previne instalarea ridurilor profunde, statice. 

Rezultatele sunt naturale, se instalează în două-trei săptămâni și nu schimbă fizionomia, ceea ce mi-am dorit în primul rând”, a declarat Anca Serea, pentru Click!

Anca a suferit de anemie

În trecut, fosta prezentatoare de la Prima TV a avut probleme mari de sănătate, confruntându-se cu stări de anemie. În urmă cu aproape 4 ani de zile, Serea a căzut pe stradă, în Bulgaria, la o întâlnire de afaceri.

După mai multe investigații, vedeta a aflat că nu i-au ieșit analizele bune (fără depozit de fier și hemoglobină) și a ajuns la momentul respectiv să facă transfuzie cu 2 litri de sânge. De atunci, Anca acordă mai multă atenție sănătății. Soția lui Adrian Sînă a mai avut probleme și cu insomniile, care i-au dat și ele mari bătăi de cap, la un moment dat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
image
actualitate.net
image
actualitate.net