Cât plătesc Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu, lunar, pentru școala Petrei: „E greu..”

Nu mai reprezintă o noutate pentru nimeni faptul că soția lui Mădălin Ionescu dedică destul de mult timp familiei, atunci când programul îi permite. Recent, Cristina Șișcanu a abordat un subiect care a stârnit interesul multor fani - costul lunar pentru școala la care învață Petra. 

Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu alături de fiica lor, Petra / foto: Instagram
Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu alături de fiica lor, Petra / foto: Instagram

Cristina Șișcanu, una dintre cele mai vocale vedete din România, s-a făcut remarcată în urma relației sale cu omul de televiziune Mădălin Ionescu. Acesta are doi copii dintr-o căsnicie anterioară, pe Ștefania și Filip, iar după căsătoria cu vedeta TV, au devenit părinții unei fetițe pe nume Petra, în vârstă de 7 ani. 

Ce spune Cristina Șișcanu despre costul școlii Petrei 

Recent, pe contul personal de Instagram, Cristina Șișcanu a organizat o sesiune de Q&A, în care a primit diverse întrebări din partea internauților. Una dintre ele a fost referitoare la banii pe care ea și soțul ei îi plătesc pentru educația Petrei. 

„Cât costă pe lună școala Petrei?” - a fost întrebarea primită de Cristina Șișcanu, iar răspunsul nu a întârziat să apară: 

„E greu de explicat, pentru că atunci când primești o ofertă sunt mai multe lucruri dintre care poți alege: depinde dacă optezi și pentru transport, sau pentru transport doar dus, sau doar întors, să fie luată de la școală de transportul școlii; dacă vrei masă, dacă vrei mic dejun sau vrei doar prânz - depinde de foarte multe lucruri, există foarte multe variabile” - a fost răspunsul oferit de Cristina Șișcanu. 

Întrebarea primită de Cristina Șișcanu / foto: Captură InstaStory
Întrebarea primită de Cristina Șișcanu / foto: Captură InstaStory

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu 

Cei doi formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc autohton, iar în urmă cu mult timp jurnalista dezvăluia începutul poveștii de dragoste cu soțul ei. 

„Relaţia noastră de cuplu s-a născut dintr-o dragoste foarte puternică, dintr-o atracţie. Suntem împreună de 10 ani, eu cred că atunci când doi oameni se cuplează, singurul lucru pentru care o fac trebuie să fie iubirea şi atracţia, dar nu e suficient.

Dacă e vorba doar de o atracţie fizică, şi alte lucruri nu se potrivesc, nu cred că poate să dureze în timp. După aceea e important să ai cam aceleaşi viziuni despre viaţă ca o relaţie să ţină. Şi foarte important, în nicio zi, în nicio clipă, să nu uiţi de celălalt. Sunt foarte multe probleme cotidiene, pe care ţi le creează alţii, cei din  jur,  dar nu ai voie să le laşi să îţi afecteze relaţia de cuplu. Aici nu trebuie să intervină nici mama, nici soacra, nici copiii, sunteţi doar voi”, mărturiseşte Şişcanu pentru OK!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
vant puternic Inquam Photos jpg
image
image
image
image
image
image
Gica si Marilena Hagi Captura Orange Sport jpg
Banner Emily Burghelea
Banner Mihai Traistariu
1 rihanna foto bun jpg jpeg
Jennifer Lopez, Ben Affleck  foto   Shuttestock jpg
Banner înmormântare Ileana Stana Ionescu
ce s a ales de fapt de prima prezentatoare de la tvr webp
Banner Romania
image
actualitate.net
image
actualitate.net