Cristina Șișcanu, răspuns pentru o urmăritoare care a certat-o că nu-i modernizează bucătăria mamei sale. „La câte cumperi pentru tine...”

Cristina Șișcanu se află, din nou, în atenția internauților care stau geană pe fiecare postare de-ale ei, în speranța că o vor prinde pe picior greșit. De data aceasta, căci n-ar fi prima dată când cârcotașii își exprimă într-un mod tranșant punctul de vedere, soția lui Mădălin Ionescu a fost criticată pentru faptul că nu modernizează bucătăria mamei sale. 

Cristina Șișcanu alături de părinții săi / foto: Social media
Cristina Șișcanu alături de părinții săi / foto: Social media

„Am ajuns la mama și mă servește cu mozzarella light și cu pepene combinate. Mamă, arăți foarte bine așa! Ce ți-ai făcut? Ți-ai făcut ceva la păr?” - a spus Cristina Șișcanu, la începutul clipului video în care le arată fanilor că se află în vizită la mama sa. 

„Ești egoistă!”

Cu toate că intenția vedetei a fost aceea de a le împărtăși acestora una dintre activitățile sale, ei nu au putut să nu facă o mică observație, aceea că bucătăria mamei Cristinei Șișcanu nu ar fi modernizată, renovată. 

„La câte cumperi pentru tine, poți să-i faci lui maică-ta o bucătărie modernă! Ești egoista, mai scoate bani și pentru mama!” - a fost comentariul unei internaute. 

„Bucătăria este modernă, nu are nici doi ani. M-am ocupat personal de amenajare. Aveți nevoie de ochelari?” - a fost reacția Cristinei Șișcanu. 

„Nu vă înțeleg, vă filmați separat fiecare cu mama lui... Voi știți mai bine, fiecare își laudă mama. Nu păreți o familie asa... Nu vreau să greșesc, câteodată aparențele înșeală”; 

„Să o iubești și să o prețuiești! Cât trăiește mama ești cea mai fericită! Sunteți o familie minunată! Să nu te lași doborâtă de criticile din afară! Lasă-i să vorbească. Roagă-te la Dumnezeu să fiți sănătoși. În rest, nu mai contează nimic. Să aveți o zi frumoasă, oameni frumoși!” - au mai scris alți internauți. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Victoria Principal în Dallas, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
456539436 8354079841281735 6186820771084996494 n jpg
8 kira hagi expozitie de pictura 8 jpg jpeg
nea marin si liviu varciu
Alain Delon jpg
tania popa colaj facebook jpg
banner Manuela Harabor
Emily Ratajkowski jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net