Ce relație există între Antonia și fostul soț, Vicenzo Castellano: „Am suferit mult”

Ultima actualizare:

Antonia a dezvăluit, într-un interviu recent pentru revista VIVA!, detalii despre relația sa cu fostul soț, Vincenzo Castellano, și cum reușește să mențină o legătură strânsă cu fiica lor, Maya, în ciuda distanței. Artista a vorbit despre provocările și eforturile depuse pentru a rămâne aproape de fiica ei și despre cum se coordonează cu Vincenzo în privința creșterii și educației adolescentei.

Antonia. Foto: arhiva.
Antonia. Foto: arhiva.

„A fost o situație delicată"

Divorțul dintre Antonia și Vincenzo Castellano a fost un moment dificil în viața lor, iar separarea fizică a fost o provocare considerabilă. Maya, fiica lor, a rămas în Italia alături de tatăl ei, iar distanța dintre România și Italia a fost o sursă de suferință pentru Antonia. Cu toate acestea, artista a fost determinată să depășească obstacolele și să rămână prezentă în viața fiicei sale.

Antonia a explicat: „A fost o situație delicată, am suferit mult din cauza distanței, dar nu m-a oprit să fiu aproape de ea. Am vorbit constant, ne-am văzut cât de des am putut, am făcut vizite în Italia și am petrecut vacanțe împreună. Chiar și acum, Maya vine în România, și am vrut în tot acest timp să mă simtă aproape, să nu fie un impediment distanța”. Astfel, Antonia a reușit să mențină o relație strânsă cu Maya și să fie o prezență constantă în viața ei.

Un aspect esențial este relația dintre Antonia și Vincenzo. Deși au luat căi separate în viață, cei doi foști parteneri continuă să comunice frecvent și să se sfătuiască în privința creșterii și educației fiicei lor. Antonia a subliniat: „Eu și Vincenzo avem o relație foarte bună, ceea ce ajută enorm. Comunicăm des, ne sfătuim despre tot ce presupune creșterea și educația Mayei. Este important ca Maya să știe că atât eu, cât și tatăl ei suntem aici pentru ea și că putem lua împreună decizii care să fie în interesul ei”.

La festivalul Neversea, Maya a fost văzută dansând alături de Alex, soțul Antoniei

Maya, acum adolescentă, este foarte implicată în activități artistice, moștenind de la mama ei pasiunea pentru muzică și dans. Recent, la festivalul Neversea, Maya a fost văzută dansând alături de Alex, soțul Antoniei, atrăgând toată atenția spectatorilor. Antonia a observat că fiica ei este „foarte atrasă de zona artistică”, dansând deja de câțiva ani și făcând parte dintr-un grup de dans. „Atunci când este în România, Maya vine cu mine la studio și cu Alex. Vom vedea în timp ce decizie vor lua și ce vor face în carieră, dar noi îi vom susține, indiferent ce cale vor alege”, a declarat Antonia.

Antonia își dorește să fie o mamă care să fie nu doar prezentă, dar și un sprijin emoțional constant. Ea a explicat că discută deschis cu Maya despre diverse aspecte ale vieții, inclusiv despre provocările școlare și sociale, și își dorește ca fiica ei să fie „o adolescentă echilibrată”. Antonia a spus: „Îmi doresc să fie o adolescentă echilibrată, să se bucure de timpul liber, de prieteni, dar să se și concentreze pe școală. Nu am temeri atât de mari, câtă vreme Maya comunică mereu cu mine și cu tatăl ei și vede în noi persoanele către care să vină când are orice fel de situație”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
fiica virgil iantu foto facebook
chad mcqueen jpg
Florin Grozea 2013
banner Carmen Brumă
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net