Antonia, adevărul despre începuturile relației cu Alex Velea: „Au fost momente dificile”

Ultima actualizare:

Alex Velea și Antonia, doi dintre cei mai iubiți artiști români, formează un cuplu de zile mari. Sunt împreună de ani de zile și se iubesc fără rețineri, cu toate că începutul lor nu a fost deloc unul ușor. 

Alex Velea și Antonia / foto: Social media
Alex Velea și Antonia / foto: Social media

Momentele grele de la începutul relației i-au afectat atât pe Alex, cât și pe Antonia. Pe larg, frumoasa cântăreață a vorbit despre tot greul suportat în cadrul unui interviu pe care îl regăsiți în rândurile de mai jos. 

Antonia: „Era o tensiune constantă”

Artista a mărturisit că relația ei cu Alex Velea, bărbatul care i-a oferit doi băieți frumoși, a fost la început destul de dificilă. Ambii s-au lovit de bullying și critică din partea oamenilor care își dădeau cu părerea despre povestea lor de iubire. 

„Au fost momente dificile la începutul relației noastre, când eram supuși constant bullyingului, când toată lumea simțea nevoia să aibă o părere despre viața noastră și relația noastră. Și deși știam și simțeam cât de mult ne iubim, ne afecta și pe noi, ca oameni, și, implicit, eram mai triști, era o tensiune constantă.

Cele mai frumoase momente sunt clar legate de nașterea copiilor noștri. Nu am niciun regret, am învățat că nu ajută cu nimic să am regrete. Fiecare moment greu din viața mea m-a învățat o lecție, m-a făcut mai puternică. Cred că, dacă nu treceam prin toate situațiile și problemele, nu mai eram eu cea de azi.” - a mărturisit Antonia, într-un interviu viva.ro

Cum mențin vie flacăra iubirii în cuplu 

Alex Velea și Antonia sunt împreună de mai bine de un deceniu și reușesc să aibă o relație care stârnește invidie în rândul răutăcioșilor. Cum reușesc să funcționeze cei doi atât de bine. 

„Suntem foarte atenți unul la celălalt, la nevoile celuilalt, ne exprimăm constant sentimentele, discutăm deschis despre orice, plecăm în vacanțe doar noi doi uneori, ne oferim atenție și timp. Cred că, pe lângă iubire, acestea sunt ingrediente esențiale pentru ca o relație să funcționeze și să rămână la fel de frumoasă, deși trec anii.” - a conchis iubita lui Alex Velea, pentru sursa amintită.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net