Alex Velea, dezvăluiri din culisele relației cu Antonia. Motivul pentru care artistul nu ar putea să o înșele niciodată: „E greu să îți păstrezi integritatea”

Alex Velea a făcut dezvăluiri despre relația cu Antonia. Artistul susține că nu ar putea să își înșele niciodată partenera, chiar dacă uneori există tentații. 

Alex Velea și Antonia
Alex Velea și Antonia

Alex Velea: „Pe ea nu o înșel, că nu simt”

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de 12 ani și au doi copii minunați împreună. De curând, artistul a vorbit despre secretele prin care a reușit să țină aprinsă flacăra iubirii dintre el și partenera sa. Chiar dacă există tentații, cântărețul a mărturisit că nu ar putea s-o înșele niciodată pe aleasa inimii lui. Mai mult, acesta susține că este nevoie de mult efort pentru a menține o relație de lungă durată.

„Iubirea înseamnă sacrificiu, înțelegere, comunicare, loialitate, înseamnă mai multe și ea mi le oferă și cred că și eu i le ofer exact așa cum și le dorește ea. Suntem, deja, de 12 ani împreună.

 E greu, în mediul nostru, să-ți păstrezi integritatea și să păstrezi o relație așa. Noi avem la bază niște valori, așa ne-au crescut ai noștri, niște valori simple, doar că industria asta te zăpăcește un pic. Eu pe ea nu o înșel, nu că nu ar afla, ci că nu simt”, a mărturisit Alex Velea într-un interviu acordat Ilincăi Vandici.

„Monotonia te va duce la despărțire”

De asemenea, Alex Velea a vorbit și despre cât de mult contează sexul într-o relație. Cântărețul susține că nu pune un preț foarte mare pe acest aspect, ci mai degrabă consideră că felul în care te comporți cu persoana de lângă tine, este mult mai important.

„Felul în care o susții, felul în care știi să-i faci complimente, să nu uiți de treburile astea, să nu intri într-o rutină de aia proastă, pentru că monotonia te va duce la despărțire sau la lucruri de genul ăsta, să cauți complimente sau validare în altă parte”, a mai mărturisit cântărețul în podcastul Ilincăi Vandici.

Alex Velea și Antonia se căsătoresc

Alex Velea și Antonia își doresc să se căsătorească, motiv pentru care cei doi se pregătesc deja de nuntă. Chiar dacă nu și-au unit destinele pe parcursul celor 12 ani de relație, acum au decis că este momentul să facă și acest pas.

„Suntem în stadiul în care trebuie să mă întâlnesc cu organizatorii de nuntă și să începem să organizăm. Nu știu absolut nimic. Am o grămadă de modele de rochie în telefon, șase mii de stiluri, nu știu”, a adăugat el.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
AngioCT MedLife jpg
image
image
image
image
image
image
banner Laurențiu Reghecampf
cub mihai mitoseru png
WhatsApp Image 2024 07 01 at 16 06 32 jpeg
Banner Dan Puric
image png
nicu paleru jpeg
index (28) jpg
Stefan Floroaica varianta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net