Antonia și Alex Velea, mire și mireasă în sfârșit! Imaginile inedite au topit inimile fanilor

Deși în realitate încă nu au fost mire și mireasă, Antonia și Alex Velea și-au luat prin surprindere fanii, după ce au apărut în această postură în videoclipul piesei „Cum se împarte dragostea”, cea mai nouă colaborare între cântăreață și Puya.

Antonia și Alex Velea, mire și mireasă în sfârșit / foto: arhiva Click!
Antonia și Alex Velea, mire și mireasă în sfârșit / foto: arhiva Click!

Alex Velea și Antonia formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc, iar fanii lor așteptau de mult vestea că cei doi fac pregătirile pentru nuntă. Chiar dacă cei doi nu și-au spus încă marele DA, ei i-au luat prin surprindere pe internauții cu ultimul videoclip apărut pe YouTube al piesei „Cum se împarte dragostea”, pe care l-a filmat pentru cea mai recentă colaborare cu Puya, unde s-au îmbrăcat în mire și mireasă după trei ani de la logodnă.

„Ce tare că meseria noastră ne permite să jucăm diverse roluri!”

Antonia și Alex apar în ipostaze romantice, în timp ce se află într-o limuzină. Puya apare în mai multe roluri în videoclip, precum șofer, frizer și chiar preot. Piesa „Cum se împarte dragostea” este un pamflet la adresa femeilor pentru care statutul financiar al partenerului lor primează. Fanii i-au felicitat pentru această colaborare și au transmis comentarii cu mesaje prin care i-au felicitat pe cei doi artiști.

„Vai, ce m-am distrat la filmările videoclipului «Cum se împarte dragostea». Iar piesa astaaa… pffff @puya_dragos. Atenție: PAMFLET! Calm down it’s not that deep! (Calmați-vă, nu este atât de profund! n.r). Ce tare că meseria noastră ne permite să jucăm diverse roluri!”, a transmis Antonia, pe pagina sa personală de Instagram.

Alex Velea și Antonia sunt unul lângă altul de ani buni, nedespărțiți, formând unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. Artistul a cerut-o în căsătorie pe mama copiilor lui în iulie 2021, după o relație care a început în anul 2013. Deși își doresc să facă și nunta și au dezvăluit cine sunt nașii de cununie, nu au planificat încă data în care va avea loc marele eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
image
actualitate.net
image
actualitate.net