Bobonete, către Antonia: „Cum a reacționat Alex Velea prima dată când ai tras o b****ă lângă el?” Răspunsul artistei l-a șocat pe comediant

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți și se pot mândri cu familia perfectă. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit până acum. Și ca în orice altă relație, cei doi au trecut prin momente frumoase, grele, dar și „rușinoase”. Invitată în podcastul lui Mihai Bobonote, cântăreața a fost sinceră și a dezvăluit cum a reacționat partenerul ei de viața când a flatulat prima dată lângă el. 

Cum a reacționat Alex Velea / foto: Colaj Instagram
Cum a reacționat Alex Velea / foto: Colaj Instagram

Antonia și Alex Velea au fost unul lângă celălalt timp de mai bine de 10 ani, nedespărțiți, formând unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se împart între viața profesională și cea de părinți. Mai mult decât atât, ambii sunt deschiși în ceea ce privește viața lor de cuplu și nu prea se feresc de ochii lumii. Sunt obișnuiți cu criticile.

Și cum sunt împreună de ceva vreme, bineînțeles, Alex Velea și Antonia au trecut împreună atât prin clipe de neuitat dar și unele pe care alții le-ar considera „rușinoase”. Prezentă în podcastul lui Mihai Bobonete, „Da Bravo”, cântăreața a fost întrebată cum a reacționat partenerul ei de viață când a flatulat pentru prima dată lângă el.

Antonia: „Nu sunt gen: ah, nu ți-e rușine?”

Mihai Bobonete: „Cum a reacționat Alex prima dată când ai tras o b**ă lângă el? S-a speriat?”

Antonia: „A râs. Și a zis «hop, ce-a fost asta». Nu, nu a zis ce-a fost asta, nu îmi amintesc fix ce a spus că a fost acum mulți ani. Suntem de 12 ani aproape împreună. Nu îmi amintesc când am făcut prima dată p**ț de față cu el. A râs. A fost funny”

Mihai Bobonete: „Acum cu doi băieți în casă lucrurile sunt foarte lejere, presupun că aveți foarte multe glume pe tema asta. Toată lumea: cum să vorbești așa cu un alt om?

Antonia: „E ceva normal. Fac și eu mișto cu ei, nu sunt gen: ah, nu ți-e rușine?”.

image
image
image
image
image
image
survivor romania all stars 2024 1 jpg
banner love island png
banner Daniel Ghiță Cătălin Moroșanu png
netflix pixabay jpg
banner andreea antonescu png
murphy bafta1 jpeg
Andreea Ibacka și Cabral se susțin în momentele grele
florin ristei si naomi hedman
image
actualitate.net
image
actualitate.net