Bobonete, către Antonia: „Cum a reacționat Alex Velea prima dată când ai tras o b****ă lângă el?” Răspunsul artistei l-a șocat pe comediant

Alex Velea și Antonia formează un cuplu de mai bine de 10 ani. Cei doi au împreună doi băieți și se pot mândri cu familia perfectă. Cu toate acestea, nu s-au căsătorit până acum. Și ca în orice altă relație, cei doi au trecut prin momente frumoase, grele, dar și „rușinoase”. Invitată în podcastul lui Mihai Bobonote, cântăreața a fost sinceră și a dezvăluit cum a reacționat partenerul ei de viața când a flatulat prima dată lângă el. 

Cum a reacționat Alex Velea / foto: Colaj Instagram
Cum a reacționat Alex Velea / foto: Colaj Instagram

Antonia și Alex Velea au fost unul lângă celălalt timp de mai bine de 10 ani, nedespărțiți, formând unul dintre cele mai solide și longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi se împart între viața profesională și cea de părinți. Mai mult decât atât, ambii sunt deschiși în ceea ce privește viața lor de cuplu și nu prea se feresc de ochii lumii. Sunt obișnuiți cu criticile.

Și cum sunt împreună de ceva vreme, bineînțeles, Alex Velea și Antonia au trecut împreună atât prin clipe de neuitat dar și unele pe care alții le-ar considera „rușinoase”. Prezentă în podcastul lui Mihai Bobonete, „Da Bravo”, cântăreața a fost întrebată cum a reacționat partenerul ei de viață când a flatulat pentru prima dată lângă el.

Antonia: „Nu sunt gen: ah, nu ți-e rușine?”

Mihai Bobonete: „Cum a reacționat Alex prima dată când ai tras o b**ă lângă el? S-a speriat?”

Antonia: „A râs. Și a zis «hop, ce-a fost asta». Nu, nu a zis ce-a fost asta, nu îmi amintesc fix ce a spus că a fost acum mulți ani. Suntem de 12 ani aproape împreună. Nu îmi amintesc când am făcut prima dată p**ț de față cu el. A râs. A fost funny”

Mihai Bobonete: „Acum cu doi băieți în casă lucrurile sunt foarte lejere, presupun că aveți foarte multe glume pe tema asta. Toată lumea: cum să vorbești așa cu un alt om?

Antonia: „E ceva normal. Fac și eu mișto cu ei, nu sunt gen: ah, nu ți-e rușine?”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
colaj premiile gopo 2024 jpg
claudia ghitulescu jpeg
delia 2  crop 1665421206 jpg
netflix pixabay jpg
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
image
actualitate.net
image
actualitate.net