Fiica Antoniei, de nerecunoscut! Maia s-a transformat în copia fidela a mamei sale

Antonia, una dintre cele mai admirate cântărețe, are cu ce se mândri! Maya, fiica sa din fostul mariaj cu italianul Vicenzo Castellano, a devenit o adevărată domnișoară. 

Antonia și Maya / foto: Social media
Antonia și Maya / foto: Social media

Vedeta a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de fiica sa. Fanii au rămas de-a dreptul surprinși de asemănarea celor două și de modul frumos în care Maya a crescut. 

„Iubirea mea mică!”

Antonia a devenit mamă pentru prima dată atunci când a adus-o pe lume pe Maya, la vârsta de 21 de ani, în timp ce era cu Vincenzo Castellano. Aceștia au fost căsătoriți timp de 9 ani, din anul 2011 și până în anul 2020. S-au despărțit în anul 2013, dar separarea lor a durat mai mult decât căsnicia. Din cauza neînțelegerilor au decis să se despartă. Maya a rămas în grija tatălui ei, însă își vizitează des mama, cu care are o relație specială. 

Cântăreața a postat pe Instagram o fotografie în care apare alături de Maya. Cea care acum ani în urmă era doar o copilă acum a ajuns o adolescentă frumoasă, care își face părinții mândri ori de câte ori are ocazia. 

 „Când a crescut atât de mare?” și „Este o copie fidelă a ta, Antonia!”, sunt doar câteva dintre comentariile admirative ale internauților. 

Motivul pentru care Alex Velea și Antonia nu mai fac copii 

După separarea de afaceristul italian, Antonia și-a găsit iubirea în brațele lui Alex Velea, unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți. Cei doi au devenit părinții a doi băieți, și au decis să se oprească aici. Motivul a fost dezvăluit chiar de către artist. 

„Am fi avut nevoie de mai mulți bani, pentru că noi ne dorim mult să investim în educația lor, ne dorim să aibă toate lucrurile pe care noi nu le-am avut. Toate astea costă. Deja după trei cezariene… Are și RH-ul negativ. Nici grupa sangvină nu îi mai permite să mai aibă alt copil, dar și dacă ar rămâne însărcinată, ar exista posibilitatea să fie niște probleme”, a mărturisit Alex Velea.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net